Slik tester Fuel Pressure på en 2.7L Dodge

Chrysler har montert noe av sin Dodge Intrepid, Stratus og andre modeller med en 2,7 liters motor. Den 2.7L drivstoffsystemet inkluderer en spesiell Schrader ventil på tilførselsledningen for testformål. Ved hjelp av en trykkmåler, gir denne ventilen en måte å diagnostisere motor ytelse problemer knyttet til drivstoffsystemet. Komme trykket lesing for ditt system, kan du videre finne potensielle problemer i drivstoffpumpe, linjer, drivstoff trykkregulator og andre komponenter. Du trenger:
Ratchet, om nødvendig
Socket, om nødvendig
Shop fille
Fuel trykkmåler
12 gram container
Scan verktøyet
Assistant

Vis mer Instruksjoner
en

Park bilen utenfor slik at du har god ventilasjon under testen.
2

Ta injektoren dekselet fra toppen av motoren, hvis Særlig Dodge-modellen er utstyrt med det. Bruk en skralle og socket.
3

Finn tilførselsledning og Schrader ventil på bilen din. Dette er linjen drivstoff sprøytebrukere koble til. Den Schrader ventilen er plassert på enden av tilførselsledningen. Ventilen ser ut luftventilen på bildekkene. Du må kanskje skru et plastlokk fra ventilen.
4

Wrap en butikk fille rundt Schrader ventil som du tråden en drivstoff trykkmåler til ventilen. Bruke butikken fille for å fange noen drivstoff sprute ut av ventilen som du kobler måleren.
5

Sett enden av blødning slangen av drivstoff trykkmåler i en 12-unse container og åpne måle ventil for å slippe ut luft ut av måleren.
6

Koble en skanning verktøy i data link kontakten under dashbordet på førersiden.
7

Spør assistenten for å slå av tenningen "On", men ikke start motoren. Har din assistent aktivere drivstoffpumpe med skanningen verktøyet, å følge instruksjonene på verktøyet produsenten.
8

Lukk måle ventilen så snart du ser bensin strømmer inn i beholderen gjennom blødning slange og lese drivstofftrykket angitt på måleren. På en 2000 Dodge Intrepid med en 2.7L V6, bør måleren viser 58 PSI. Sammenlign lesing til det som er angitt i service manualen for din Dodge-modellen.
9

Spør assistent for å slå av Scan Tool, deretter slå av tenningen.
10

Fjern drivstoff trykkmåler fra drivstofftilførselen linje. Bytt injektoren cover, om din Dodge-modellen er utstyrt med det, ved hjelp av Ratchet og socket. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67013.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer