Slik feilsøker en 1993 Dodge D150 Engine

Normal slitasje kan føre til problemer med motoren, spesielt i eldre biler som en 1993 Dodge D150. Feilsøking av disse problemene kan ofte bli en tidkrevende prosess. For hvert symptom på et problem, kan det være to eller tre root causes.There er en måte å forkorte prosessen. Dodge diagnostiske datamaskin kan gi steder i motoren for å målrette ved å tilby en liste over koder. Instruksjoner
en

sitter bak D150 er rattet og legg nøkkelen i tenningen sin. Vri om nøkkelen "On" og "Off" i følgende rekkefølge: ON-OFF-ON-OFF-ON. Du må fullføre denne sekvensen av svinger i løpet av fem sekunder.
2

Tell antall ganger check engine lyset blinker og skrive tallene ned. For eksempel vil Dodge diagnostiske kode 77 vises med sju blinker, en kort pause, og deretter sju flere blinker. Kode 62 vil være seks blinker, en kort pause, og to blinker.
3

Slå opp Dodge diagnostiske blinkkodene online. Den D150 bruksanvisningen vil ikke inneholde disse kodene eller deres forklaringer eller betydninger. Internett er det billigste alternativet. En dyrere alternativ er å kjøpe en Haynes Repair Manual dekker 1993 D150. Ikke bare vil en Haynes Manual inneholde flash-koder, men også sider med tips til feilsøking og den nøyaktige fremgangsmåten involvert med reparasjoner. Når du har funnet koding forklaringer, kopierer du dem ved siden av kodenumrene du registrerte i Trinn 2.
4

start på toppen av listen, og jobbe ned. Undersøke og utforske alle deler av motoren som korresponderer med flash-koder. Når du er sikker en kode reflekterer ikke problemet ditt D150 står overfor, krysse det av listen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66658.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer