Slik feilsøker en Jeep Cherokee Dynamo

Jeep Cherokee ble produsert av Chrysler for nesten 20 år før den ble erstattet av Jeep Liberty. Likevel forblir Cherokee et populært Jeep modell. En av grunnene til dette er Cherokee er kompakt og pålitelig unibody design, som er forskjellig fra de tunge body-on-frame SUVer som ble produsert da Cherokee ble innført. Støy som kommer fra dynamoen når Jeep er i gang eller en merkbar mangel på kraft er tegn dynamoen opplever problemer. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og finn batteriet. Fjern dekselet hvis det er en. Batteriet har positive og negative batteripolene. Det positive er rød og har en "pluss"-tegn ved siden av. Det negative er svart og har en "negativ" ved siden av den.
2

Fest positiv ledelsen av voltmeter til den positive terminalen innlegget på batteriet og den negative ledningen til den negative batteriet innlegget. Se på voltmeter skjerm og ta opp lesingen den viser. Dette er spenningen i batteriet. Det er en god idé å vite hvorvidt batteriet er sterk mens feilsøking dynamoen. Et sunt batteri bør lese mellom 12,5 og 12,8 volt.
3

Prop voltmeter opp og sveiv Jeep. Notér lesing på skjermen på voltmeter. Med motoren i gang, leverer dynamoen strøm til batteriet, og derfor plukker voltmeter opp spenningen fra dynamoen. Det bør lese mellom 13,6 og 14,3 volt.
4

Lytt etter mistenkelige lyder kommer fra dynamo. Lyder kan bety dynamoen har en bøyd trinse system, kortsluttet dioder eller mekanisk påvirkning.
5

Kontroller batteri tilkoblinger for korrosjon eller overflødig bevegelse. Dårlig forbindelse hindrer sirkulasjonen av makt og tvinger dynamoen å jobbe for hardt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65668.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer