Startproblemer på en 1983 Ford E350 med en 7.5L motor

The 1983 Ford E350 er et stort kommersielt varebil som var basert på F-350 kommersiell lastebil. Det ble tilbudt med samme drivverk alternativer, inkludert den 7,5-liters V-8 motor. Mens det var en pålitelig motor, er det en rekke spørsmål som kan beskjære opp over tid, spesielt hvis vedlikeholdsintervaller ikke er overholdt. Motoren kan være overopphetet på grunn av en rekke problemer, kan de elektriske forbindelsene være korrodert eller batteriet kan ganske enkelt være dødt. Instruksjoner
en

Pop panseret på E350 ved å trekke hetten utløseren under rattstammen. Gå rundt til fronten av bilen, og prop panseret opp. Inspisere batteriet først for tegn på skade. Hvis batteriet er skummende syre, så det må bli erstattet av en profesjonell mekaniker til å håndtere fare for etseskader. Se på kontaktene for tegn til korrosjon. Hvis de er korrodert, må de skiftes ut.
2

Inspiser radiator for eventuelle skader. Radiatoren er en stor, finned metall rektangel på fronten av motorrommet. Hvis noen av finnene er skadet, da van ikke kan være i stand til å ventilere varmen raskt nok. For mye varme kan hindre at motoren starter som den skal. Inspisere viften på forsiden av radiatoren for skader. Hvis viftebladene er bøyd, så radiatoren ikke får nok luft på tomgang. Radiator og vifte må skiftes ut dersom de er skadet.
3

Inspiser motor for eventuelle lekkasjer langs siden. Hvis det er brune, slam-lignende bekker kjører nedover siden, da motoren lekker olje. Oljen er hva smører det interne arbeidet i motoren, hvis det ikke er nok olje, så det er vanskeligere for motoren å starte opp. Lekkasjen må repareres og oljen skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67901.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer