Slik feilsøker en 1996 Chevy Lumina

The 1996 Chevrolet Lumina var en firedørs personbil med en 3,1-liters V-6 motor. Bilen ble produsert med automatgir og sitteplasser for fem passasjerer. Den har svært få klager på posten, med de fleste av de vanligste problemene som er knyttet til motor og kjølesystem. 1996 Lumina var en bestselger for Chevy som et rimelig alternativ med en kraftig motor og fornuftig drivstofføkonomi. Du trenger
Hammer
Voltmeter
Trickle lader
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen og starte bilen. Hvis Lumina gjør en klikke lyd og ikke starter, indikerer det en dårlig start. Åpne panseret og finn starter sin sylinder på passasjersiden av motoren. Trykk på starteren med en hammer og forsøke å starte. Hvis prosessen mislykkes, må starteren testet av en auto shop.
2

Test kraftsystemet dersom kjøretøyet motoren ikke starter, og gjør ikke noen lyder. Fest et voltmeter til batteriet og se etter en lesning av 12 volt for å indikere at batteriet er ladet. Hvis spenningen lesing er lavere enn 12 volt, fester batteriet til en vedlikeholdslading lader og starte bilen når den er fulladet.
3

Kjør bilen og ta hensyn til den makt som du øke mengden av gass. Hvis bilen overspenning og spytter, skifte bensinpumpe. En dårlig pumpe vil føre til inkonsekvent makt og til slutt motoren vil dø av mangel på drivstoff.
4

Sjekk pakningene og væske nivåer hvis motoren er overopphetet. 1996 Lumina hadde problemer med kjølevæske lekkasjer og pakning feil. Etterfyll kjølevæske før du kan finne og plugge lekkasjen. Også sjekke pakningene for brudd og erstatte noe som er skadet.
5

Skyll overføring og erstatte væske hvis bilen har problemer med å skifte gir. Problemet ble rapportert i et begrenset antall Luminas og flush har potensial til å løse problemet. Hvis det problemet fortsetter, må overføringen være inspisert av en profesjonell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67902.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer