Leaf Spring Specs

Å riktig bestemme spesifikasjonene til et blad våren, er det nødvendig å foreta målinger på samme måte som en produsent av originalutstyr. Produsenter bestemme fjærlengde og fjær bue ved å måle fra midten av monteringsskruene øyne. Måling av de utvendige ender av monteringsskruene øyne vil forårsake ukorrekte målinger og kan resultere i feil plassering av fjærer på akselen når den er installert. Fabrikkdirektør lengde

Fabrikkdirektør lengden er representert ved to målinger som bestemmer posisjonering på senterbolten når fjæren er montert på et kjøretøy og er kritisk for korrekt posisjonering av akselen når fjærene er montert. Denne målingen er ikke bare avstanden mellom hvert øye montering på endene av fjærene, men i stedet er det faktiske lengde fra hver montering øye til senterbolten av fjæren når målt som om den var flat. Avstanden mellom monteringshylsen øyne endringene som en bladfjær bøyes, og derfor er det nødvendig å måle langs kurven av fjæren fra midten av hvert øye for å montere til senterbolten til å bestemme avdelte lengde

. avdelte lengde resulterer i en to tall, som representerer avstanden fra den fremre opplagringssted øyet til senterbolten, og en andre som representerer avstanden fra den bakre opplagringssted øye til senterbolten. Siden midten bolt kan variere i sin plassering på bladet våren avhengig av sin tiltenkte programmet, vil disse to tallene ikke alltid overens.
Spring Arch

Spring buen er avstanden fra senterlinjen mellom hver fjær øye plassert på hver ende av fjæren, til toppen av de viktigste platen ved siden av midtbolten som binder fjæren sammen. Den viktigste platen er den eneste fjær blad som har monterings øynene på hver ende. For å bestemme våren bue, er det nødvendig å bruke en linjal for å lage en rett linje mellom våren øynene, og deretter bruke en linjal eller målebånd for å måle fra sentrum av denne rett linje ned til de viktigste plate overflaten.

Kanal Gratis Arch

Gratis bue er avstanden fra midtlinjen mellom våren øynene og den viktigste plate når våren ikke er under belastning. Gratis bue er vanligvis bestemmes når våren ikke er installert på bilen, eller når alle bilens vekt er fjernet fra våren etter løfte bilen med jack-stands. Begge sider av kjøretøyet må løftes for å avgjøre gratis bue riktig.
Loaded Arch

Loaded bue er avstanden mellom midtlinjen mellom våren øyne og den viktigste plate når fjæren er montert og under full belastning vekten av kjøretøyet. Bilen må stå på et plant underlag og jevnt lastet til riktig bestemme lastet bue avstand.
Spring Rate

Spring rate er mengden av trykket som trengs for å komprimere en våren en tomme. Spring rate er normalt uttrykt i pounds per kvadrattomme. En fjær med en rating på 500 pounds vil tar 500 pounds av makt for å komprimere våren en avstand på 1 tomme. En lavere våren rate betyr en mykere fjær.
Belastningsnivåer

Load rate refererer til hvor mye vekt en fjær er i stand til å støtte når komprimert til en viss høyde. Hvis en fjær har en gratis bue av seks inches og sitter i en høyde av 1,25 inches når lastet med 600 kg., Så last prisen er £ 600. og våren rate er 126 kg. For å bestemme disse prisene, må du trekke den lastede våren høyde fra gratis arch måling for å få høyden som følge av våren nedbøyning. Du kan deretter dele belastningen vekt ved deflected høyde, som produserer våren rate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66149.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer