Slik feilsøker en Saturn Radiator Fan

The radiator fan på en Saturn bør gi deg mange års problemfri ytelse. Men over tid kan flere ting går galt med den. Når radiator viften ikke virker, er dette et alvorlig problem. Viften bidrar til å kjøle av radiatoren, som virker som et varmeavløp trekke varme bort fra motoren. Dersom viften ikke fungerer skikkelig, vil radiatoren ikke riktig kjøle motoren. Dette i sin tur kunne føre til kritiske motorkomponenter til å mislykkes. Instruksjoner
en

Sjekk sikringen for viften og stafett. Fjern viften sikringen under dashbordet. Åpne sikringsboksen ved å vri på selve sikringen panel dekselet mot klokken, og trekk sikringen panelet ned. Fjern sikringen for viften med den medfølgende sikringen avtrekker (på undersiden av sikringsboksen panel cover). Sjekk for å være sikker på at sikringen ikke har sviktet. Sikringen inneholder et metall stripe i midten av det som skal være intakt. Hvis det ser brent eller er ødelagt, bytt ut sikringen med en sikring av samme strømstyrke.
2

Start motoren og slå på klimaanlegget. Viften skal starte opp i løpet av få sekunder. Hvis den ikke gjør det, slå av motoren.
3

Koble fra ledningene som går fra viften til fan stafett. Det er to ledninger som kjører utenfor fan - en makt bly, og en jordledning. Jordledningen vil alltid være svart. Ledningene går til et relé bryteren, som ser ut som en liten svart boks. Trekk ledningene utenfor relé bryteren.
4

Touch den røde eller ledningen til plusspolen på batteriet direkte. Deretter trykker du på den negative ledningen fra viften til minuspolen på batteriet. Alltid koble den negative sist, og ta den første fra batteriet. Pass på at du ikke berører batteriet direkte eller at du ikke berører noen synlige ledninger. Hold viften kabling av den beskyttende plastbelegg. Dersom viften slås på, når viften ikke problemet. Hvis den ikke starter, har viften sviktet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64298.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer