Varselsignaler om at Automatic Transmission går ut

Automatiske girkasser er svært populære på amerikanske veier. Selv om noen drivere foretrekker manuell girkasse, mange synes det er enklere å manøvrere bilen sin på byens gater med automatgir. Transmisjonen er en maskin på innsiden av kjøretøyet, noe som betyr at det er utsatt for å bryte ned som enhver annen del av kjøretøyet. Det er derfor det er viktig for sjåførene å vite advarselen tegn på at den automatiske girkassen går ut. Bil Jerks

En av de mest bemerkelsesverdige tegn på at automatgir i et kjøretøy kommer ut er når bilen rykk mens skiftende tannhjul. Drivere ofte føler rykk som det plasser dem litt fremover som bilen skifter når du kjører nedover veien. Dette rykk blir hyppigere og sterkere når det skjer som automatgir har en hard tid å skifte til riktig gir.
Vehicle Winds Up Lengre

Hvert kjøretøy har en rytme til sin girskift som gjør det mulig for folk flest å forutsi når en bil kommer til å skifte til et høyere gir så de akselerere. Ofte en person føler bilen avvikling inntil de når et visst antall omdreininger per minutt (RPM) og turnus. Når automatgir går ut, biler bruker mer tid på svingete opp til et høyere turtall ved akselerasjon før de skifter til et høyere gir.
Miste Transmission Fluid
< p> Det er viktig å regelmessig sjekke overføring væske og tilsett mer væske om nødvendig for å holde overføring i god form og bevare den så lenge som mulig. Men hvis bilen begynner å kreve en betydelig mengde overføring væske, kan dette være et tegn på din automatgir går ut. Hvis dette er tilfelle, må du først sjekke for å være sikker på at det ikke er en lekkasje i slangen eller reservoar for væske. Hvis dette ikke er en lekkasje, er sjansene dine automatgir går ut. Kjøretøyet bruker mer væske for å prøve og kompensere for den ekstra sliping og krampetrekninger av girene inne overføring din.
Hot Smell

Et annet faresignal om automatgir er en varm, brent lukt etter kjøring av kjøretøyet. Metall tannhjul i overføringen din har problemer med skiftende som de male mot hverandre. Dette skaper en brent lukt du kanskje legge merke til selv etter kjøring bare korte avstander. Denne lukten kan være et resultat av noe annet galt med bilen din selv, så det er viktig å ha bilen sjekket ut av en mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66078.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer