Hvorfor er My Car Knocking

Det knocking støy under avtrekk din sannsynligvis ikke er lyden av muligheter;? Det er enten den soniske manifestasjon av ukontrollerte eksplosjoner bryter sammen eller som av heavy metal ting banging sammen på måter som de ikke burde være . Enten du kaller det dunke ping, detonasjon eller preignition, er dette problemet som du ignorerer ved fare. Unormal Combustion

Under normale forhold, får luft og drivstoff i motorens sylinder presset inn i forbrenningskammeret med et stigende stempel. En tennplugg antenner luft-drivstoffblandingen like før stemplet når toppen av sin bane, og ved brenningen av luft og drivstoff blandingen spres bort fra tennpluggen i en boble-formet "flammefronten." Under visse forhold, eksploderer luft-drivstoffblandingen i en del av forbrenningskammeret uavhengig. Når den supersoniske sjokkbølgen fra eksplosjonen er flammefronten krasjer inn i det primære eksplosjon er sjokkbølge, de gjentatte ganger spretter ut av hverandre og sylinderveggene. Dette skaper en metallisk ping, en kraftig økning i sylinder trykk og varme som kan smelte og slå hull i komponenter.
Årsaker til Unormal Combustion

Alt som øker temperaturen eller trykket i sylinderen vil øke oddsen for både unormal forbrenning og preignition. Disse temperatur-og trykk toppene kommer fra ved hjelp av for høy for en kompresjon for oktan benyttes, en luft-drivstoffblanding som ikke inneholder nok brennstoff til å avkjøle i sylinderen, vanligvis noe høyere enn en 15-til-1, overskytende fortenningen, overflødig turbo eller kompressor boost uten intercooling, mangel på olje, eksosgasser fanget i sylinderen og motoren overopphetes. Detonasjon i henhold boost vil drepe de fleste motorer raskt, særlig de som bruker knuse-utsatt hypereutectic - høyt innhold av silikon - stempler. Ikke bry lytte etter knock ved bruk av lystgass, hvis detonasjon oppstår mens motoren er på flasken, så oddsen er at det hele vil eksplodere før du har en sjanse til å tenke på det

Fortenning eller Dieseling

Heat er bevegelse eller kinetisk energi på et molekylært nivå, når du komprimere gass molekyler tettere sammen, blir de tvunget til å sprette ut av hverandre, påskynde for for å opprettholde den samme mengden av netto energi. Denne økningen i kinetisk energi manifesterer som en økning i varmen, og det er derfor komprimere luften får den til å varme opp. En dieselmotor fungerer ved å komprimere luften før det blir varmt nok til å tenne drivstoffet uten en gnist. Bensin automatisk tenner på en mye lavere temperatur enn diesel, kan så noen hot spots i kammeret øke sannsynligheten for gass tenner før tennpluggen går av.
Årsaker til Fortenning

Fortenning krever både en hot spot i kammeret og en jevn kilde til drivstoff, særlig i tilfeller der motoren fortsetter å diesel eller "run-on" etter at du har slått av tenningen. Den varme flekk er vanligvis enten sot eller av tennplugger oppvarmet til rødglødende ved varmen i forbrenningskammeret, og drivstoffet er vanligvis enten bensin trukket gjennom forgasseren eller olje lekker inn i sylinderen. Lekkasje sprøytebrukere er et annet mulig, om enn usannsynlig, drivstoff kilde.
Løse Fortenning

Eliminer hot spots i kammeret ved å kjøre en karbon-oppløsende tilsetningsstoff i drivstoff for noen få uker eller måneder og ved å bytte ut din tennplugger for dem i en "kaldere" varme rekkevidde. Bli kvitt drivstoff kilde er litt mer problematisk, spesielt hvis det er olje lekker inn i sylinderen, som sannsynligvis er der sot kom fra i første omgang, men bytte til en høy kjørelengde syntetisk olje med en "seal-conditioning "additiv vil hjelpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68163.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer