Airbag Koder for en 2004 Ford Escape

Enten Escape kom i basismodellen med en firesylindret eller annen trim nivå med 3,0-liters sekssylindret, har du en avansert airbag system. Du kollisjonspute-systemet er utviklet for å selvtest for å sikre at alle kretser og kollisjonsputer vil fungere ordentlig hvis det er nødvendig. Det finnes to forskjellige sett med kollisjonsputen koder som kan leses fra flukten din. Air bag lyset blinker forskjellige flash koder når det er en feil, akkurat som den gamle OBD-en check engine lys. Du kan også koble opp en skanning verktøy for å lese mer i dybden feilkoder som kan være mer nøyaktig. Flash Codes 15 Gjennom 24

Kode 15 er relatert til førersiden kollisjonsputen være kortsluttet enten til jord eller til makten, Dette er normalt et resultat av en skadet ledning eller annet sted i kretsen. Kode 16 er nøyaktig den samme som kode 15 bare det refererer til en kort til jord eller kraft i passasjerrommet kollisjonspute krets. Koder 17 og 18 refererer til fører og passasjer side forstrammer kretser har en kort til strøm eller jord. Kode 19 er forskjellig fra de tidligere koder og betyr at begrensninger kontroll modul crash data er fullt; Det bør byttes sammen med crash sensorer. Hvis din flukt er å vise kode 21, er det høy motstand i RCM bakken krets og kode 24 betyr at RCM er defekt og må skiftes.
Flash Codes 29 Gjennom 37

Flash kode 29 betyr at RCM er programmert med en annen bil identifikasjonsnummer enn hva ECM er videresending til det. Kode 32 betyr at det er høy motstand i driveren air bag krets og koden 33 betyr det samme for passasjeren side krets. Koder 34 og 35 indikerer lav motstand i driveren eller passasjer kollisjonspute krets. Kode 36 og 37 vises som gjentakelser av tidligere koder; 36 kan bety at det er en kort til makten eller malt i driveren kollisjonsputen krets, sammen med høy eller lav motstand i driveren kollisjonsputen krets. Kode 37 betyr det samme for passasjersiden kollisjonsputen krets.
Flash-koder 42 Gjennom 49

Kode 42 betyr førersiden kollisjonssensor har en montering skyld; 43 betyr det samme for passasjersiden kollisjonssensor. Flash koder 44 og 45 betyr at det er en kommunikasjon feil mellom RCM og driveren eller passasjer kollisjonssensorer, henholdsvis. Code 46 er relatert til førersiden forstrammer krets som enten åpen eller med lav motstand, kode 47 betyr det samme for passasjeren forstrammer. Koder 48 og 49 mener sjåføren eller passasjeren kollisjonssensor er forkasta, og bør byttes ut.
Tilleggsinformasjon

dealership har en lang liste med knivskarp testing som kan hjelpe diagnostisere den eksakte feilen, som beskrivelse av kodene er ganske vage, ligner på OBD-1 systemer av eldre biler. Det viktigste å huske på når diagnostisering kollisjonspute-systemet er å alltid koble fra batteriet, og følg kollisjonsputen deaktivering prosedyrene oppført i din eiere manualen. Kollisjonsputer kan være farlig og selv dødelig hvis uhell utplassert. I de fleste tilfeller anbefales det å ha din lokale forhandler eller mekaniker utføre diagnose og reparasjon av SRS-systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68803.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer