Slik feilsøker tenningen på en 1992 Ford Ranger

Fords 1992 Ranger pickup lastebil ble solgt med en fem - stilling tenningslåsen. I motsetning til mange nyere Ford tenningslåser omfatter Rangers en " Lock "-stilling i tillegg til de mer vanlige " Tilbehør ", " Off ", " On" og "Start" posisjoner. Problemer med tenningen på en Ranger kan relateres til funksjon, nøkkelen fjerning og chiming . Du kan feilsøke slike problemer ved å følge disse trinnene. Instruksjoner
en

Trykk på tasten utløserspaken om lastebilen har en manuell girkasse girkasse montert på gulvet og du ønsker å endre tenningsnøkkelen fra " On" eller " Off" posisjon til " Tilbehør "-stilling. Spaken er øverst til høyre på rattstammen , over tastelåsen . Trykk og hold den.
2

Lukk førerdøren hvis en dørklokke lyder mens nøkkelen er i tenningen . Alternativt , fjern nøkkelen .
3

Følg riktig fremgangsmåte for å fjerne nøkkelen avhengig Ranger konfigurasjon. Å ta ut nøkkelen hvis bilen har en girspak på rattstammen , sette skifte i " Park " og sette foten parkeringsbremsen. Deretter slår du på tenningen for å "låse" og ta ut nøkkelen . Hvis girspaken er på gulvet , plasser skifte til første gir , vri nøkkelen til "Off ", satt på bremsen og skyv og hold tasten utløseren . Deretter vri om nøkkelen for å "låse" og fjern nøkkelen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67618.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer