Hvordan sjekke for Elektrisitet Lekkasje

I morgen, får du bak rattet, vrir om tenningsnøkkelen for å fyre opp motoren din, og alt du får er en stønn lyd eller ingen lyd i det hele tatt. Elektrisitet lekkasje eller batteriet tappes sakte kan lade ut batteriet i bilen etter å ha sittet i oppkjørselen din for et par timer. En dør som ikke klarer å lukke tett, kan en kortslutning eller en dårlig forbindelse holde en lyspære eller et tilbehør på og gradvis opp batteristrømmen. Finn problemet og gjenopprette det elektriske systemet i bilen din med noen tester du kan utføre hjemme. Du trenger:
Wrench
Digital amperemeter
Fuse avtrekker
Vehicle service manual, om nødvendig
Vis flere instruksjoner
en

Pop bilens hette åpne og koble fra bakken (svart) batterikabelen med en skiftenøkkel.
2

Få en digital amperemeter ut av verktøykassen. Koble amperemeter svarte proben til batteriet innlegget du nettopp frakoblet og røde proben til terminalen på batteriet kabelen.
3

Fjern lyspæren fra under panseret, hvis kjøretøyet er utstyrt med den. Lukk bagasjerommet og bilen dører også. Sørg for at alt tilbehør er av.
4

Slå på amperemeter din. Avlesning bør registrere 0 ampere, eller om lag 10 mA (milliampere). Dersom avlesning registrerer over dette tallet, er det mulig du har en unormal belastning i det elektriske systemet.
5

Spør en assistent til å fjerne lyspæren fra bagasjerommet, lukke bagasjerommet og deretter erstatte lyspære. Gjør det samme med hanskerommet lyspære. Hvis du fjerner en av disse lyspærene fører til at amperemeter å lese null, er at lyspære bor på etter stengetid koffertlokket eller hanskerommet. Sørg for at stammen eller hanskerommet er avsluttende stramt ved å trykke på lyspæren bryteren, og deretter sjekke lyspære socket for en kort.
6

Lukk stammen og hanskerommet tett og sørge for at alle utstyret er slått av. Spør en assistent til å trekke en sikring i sikringsskapet fra under dashbordet ved hjelp av sikringen avtrekker.
7

Les skjermen på amperemeter din. Dersom måleren avlesning forblir den samme, spør assistenten å erstatte sikringen og trekke en annen sikring.
8

Gjenta til avlesning i måleren går til 0 når assistenten trekker en av sikringene. Kretsen som sikring beskytter er kilden til elektrisk lekkasje.
9

Sjekk koblingsskjemaet for at kretsen i kjøretøyet service manual for det aktuelle kjøretøyet merke og modell. Dette diagrammet vil fortelle deg komponenter og tilkoblinger på denne kretsen, slik at du kan utføre presise tester for å finne kortslutning eller dårlig forbindelse forårsaker lekkasje i kretsen. Eller, hvis du foretrekker det, ta bilen til en automotive elektrisk butikk og få dem fikse problemet
10

Koble fra de elektriske ledningene fra startsolenoiden -. Det liten sylinder på toppen av startmotoren - Hvis ingen av sikringene som du fjernet fra sikringen eske forårsaket din amperemeter å lese 0. Hvis du kobler fra startsolenoiden fører til at amperemeter for å gå til 0 ampere, har du en kortslutning i spolen eller ledningene som kobler til solenoiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68129.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer