Hvordan sjekke stang peiling Clearances

Utslitt stang lagrene i veivakselen av bilens motor kan drastisk lavere oljetrykk, påvirker smøring system og akselererende motorslitasje. Du kan sjekke bærende olje klaring i motoren din for å finne ut om du trenger å installere nye lagrene. I de fleste tilfeller sjekke lagerspillet er en del av en overhaling prosedyre for å hjelpe deg med å identifisere mulige kilder til mekaniske problemer og å dobbeltsjekke mekaniske reparasjoner som påvirker veivaksel og relaterte komponenter. Du trenger:
Engine stativ, om nødvendig
Stor renne pannen om nødvendig
Wrench, om nødvendig
Ratchet
Thin-vegg dyp socket
Solvent
Lint- gratis håndkle
Plastigage
Vis flere instruksjoner
en

Fest motorblokk til en motor stativ eller arbeidsbenk eller riktig sikre bilen med bukker hvis du arbeider med motoren fortsatt inne i motorrommet.
2

Plasser en stor renne pannen under Motoroljesumpen. Skru av pan drenering pluggen med en skiftenøkkel og fjern alt motorolje. Fjern bunnpannen med en skralle, lang skralle forlengelse og socket. Dette trinnet gjelder hvis du arbeider med motoren montert i kjøretøyet.
3

Fjern mutrene som holder kobler stang cap til tilkobling stang på den første stempelet. Dette er det som er nærmest fronten av motoren. Løsne disse nøtter jevnt i tre trinn ved hjelp av en tynn vegg dyp socket og skralle. Fronten av motoren har veivakselen skivene og drivreim. Hold nøtter organisert slik at du installerer dem i sin opprinnelige plass.
4

merke til pilen på stang cap og se hvordan den peker til fronten av motoren. Du installerer stang cap med at pilen peker i samme retning. Løft av kobler stang lokket forsiktig for ikke å slippe lageret under tilkobling stang cap.
5

Hell litt av løsemiddel på en ren, lofri klut og bruke denne fille å grundig tørke ren stang cap, peiling og journal, hvor hetten monteres på veivakselen.
6

Legg et lite stykke Plastigage på veivakselen journal, omtrent halvparten av bredden av veivakselen journal. Den Plastigage skal peke til foran eller bak på motoren.
7

Place stangen hetten tilbake på plass med pilen på lokket peker mot fronten av motoren.
8

Installer de to cap montering nøtter for hånd.
9

Trekk stangen cap nøtter jevnt i tre trinn til dreiemoment spesifikasjonene som er angitt i service manualen for din spesielle bilens merke og modell. Bruk den tynne veggen dyp socket og en momentnøkkel. Dette krasjer Plastigage på plass på veivakselen journal.
10

Løs stang cap nøtter jevnt i tre trinnene ved hjelp av ting-vegg dyp socket og skralle.
11

Mål bredden av det styrtede Plastigage på veivakselen journal ved hjelp av skalaen gitt på Plastigage pakken. Bredden på knust Plastigage gir deg peiling olje klaring. Vanligvis er dette mellom 0,001 og 0,002 inches. Sammenligne resultatene dine med spesifikasjonene i service manualen for det aktuelle kjøretøyet er år og modell.
12

Kontroller bærende klaringer for resten av veivstenger følge trinn 2 til 10, hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68128.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer