Chevrolet Fuel Injector Feilsøking

Feilsøking en Chevrolet drivstoff injektor er en enkel sak når driften er forstått. Chevrolet drivstoff sprøytebrukere er et elektromagnetisk enhet som brukes til å sprøyte forstøvet konisk spray av drivstoff inn i inntaket manifold. Denne spray er rettet mot innløpsventilen. De injektorer er forbundet med en brennstofftilførsel skinne, som går parallelt med ventil-deksler. Sprøytebrukere ligger på drivstoff rail i intervaller tilsvarende med hver sylinder inntak ventil. Du trenger
NOID lys
Voltmeter
Long vanlig skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og ta av luftfilteret og rør arbeid å eksponere toppen av motoren, og mer spesifikt innsprøytning. Bruk en vanlig skrutrekker, om nødvendig, for å løsne klemmene på luftkanalene.
2

Sjekk for strøm til injektorer ved å trekke ut kontakten av en injektor. Vri tenningsnøkkelen til "på"-posisjon, og sondere kontakt for strøm, ved hjelp av voltmeter. Sett pluggen tilbake på injektoren, og vri nøkkelen av.
3

Start motoren. Lytt til den enkelte injektor sette tuppen av skrutrekkeren på injektoren og håndtaket mot øret. Det fungerer som et stetoskop. Hvis du kan høre injektoren tikket det er minst fungerer mekanisk, men spray mønsteret er ennå ikke bestemt. Fortsett til alle injektorer har blitt inspisert og eventuelle mislykkede injektorer identifisert.
4

Slå av motoren, hvis det er fremdeles i gang. Plugg noid lys inn i elektriske terminaler på pluggen hver injektor for å sjekke for injektor driver funksjon. Start motoren og observere lyset. De NOID lyser opp hver gang datamaskinens injektor driver grunnlag injektoren. Den bør ha jevn blinker uten glitches som intensiverer eller uregelmessige blinker. Hvis den ikke lyser, indikerer dette en mislykket datamaskin. Gjenta for hver injektor. Hvis en injektor er funnet å ha et problem, må du gå ikke lenger. Hvis en sjåfør er dårlig, og ledningene ser bra ut, at alt som trengs for å kreve erstatning av datamaskinen. Det vil aldri fungere med en dårlig sjåfør. Hvis alt virker normalt og ingen problemer skiller seg ut, må problemet være en tett eller skittent injektor.
5

Koble til alle injektorer. Start motoren og la motoren varmes opp. En mislykket eller skitne injektor har de samme symptomene som en tilsmusset tennplugg, ettersom det vil føre til en feiltenning. Av sikkerhetsmessige grunner, stå på den ene siden av bilen eller den andre - ikke stå i front og lene seg over viften. Trekk en injektor kontakten på et tidspunkt for en liten stund og observere motorens reaksjon. Rpm skal falle betydelig når du trekker ut kontakten, og slå av drivstoff til at sylinderen. Hvis motoren rpm forblir den samme, er injektoren dårlig.
6

Sett i kontakten og gå til neste injektoren før alt er kontrollert. Den beste anbefalingen er å erstatte injektorer. Hvis feiltenning er svært små, har et servicested rense dysene. Noe mer enn en mindre feiltenning er ikke verdt å prøve å rengjøre. Rengjøring injektorer fungerer én gang ut av et par hundre hvis de har en uttalt glipp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64982.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer