Hvorfor Does My Corvette Lean til den ene siden ?

Chevrolet designet Corvette som en sportsbil. Korvetter operere på racerbaner , som setter en belastning på suspensjon komponenter, inkludert dekkene. Når suspensjonen mislykkes, kan en Corvette helle til den side av svikt og fungere forskjellig . Administrerende cross- vekt med fjæring oppgraderinger er en måte å øke håndtering. Tire Pressure

Se etter et flatt dekk først hvis du merker at Corvette skjev på den ene siden. Alle Corvettes etter 2003 inkluderte en dekktrykk overvåkningssystem , som lyser i instrumentpanelet i tilfelle av en punktering .
Kjørestil og betingelser

Harsh veiforhold og rase - stil kjøring kan kompromittere Corvette suspensjon komponenter som støtdempere , kontroll armer eller foringer . En blåst høyre side sjokk ville gjøre Corvette lean til høyre fordi sjokket ville ikke lenger være i stand til å rebound på plass . Humpete veier fremme dekktrykk tap og punktering i tillegg. Varmt vær fremmer også en reduksjon i lufttrykket .
Administrerende Cross -Weight

I et hjørne , bilens vekt trekk. En cross -weight definerer hvordan vekten fordeler i et hjørne . En ubalansert kjøretøy vil oppleve under- eller over- styre . Coilover fjæring og svaie barer bidra til å balansere vekt og forene på tvers av vekt, noe som forbedrer håndtering .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66892.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer