Hva Will Bad Engine Mounts Årsak?

Motor mounts sannsynligvis er ikke det første du tenker på når det kommer til auto vedlikehold, men de er en viktig del av bilens konstruksjon og bør kontrolleres regelmessig. Motorfester må forholde seg ikke bare med momentbelastningen fra motor, men med tyngdekraften som de er tynget for å støtte motorens dødvekt i tillegg. Mount svikt er en uunngåelig del av livet for enhver bil, så det er best å vite hva du kan forvente når motorfester begynner å svikte, og hvorfor det er så viktig å erstatte dem når de blir slitt eller ødelagt motor Vibrasjon

Bad motorfester - de slitt eller skadet til det punktet at de ikke lenger kan støtte motoren eller kontroll motorens dreiemoment - vil uunngåelig resultere i overkant motor bevegelse. Avhengig av motoren din, type veivaksel den har, hvordan og om det er balansert og motoren avfyring orden, kan små svingninger i motoren ender opp med å jobbe seg gjennom den mykere mounts og inn i rammen. På den annen side kan myke motorfester faktisk redusere mindre motor vibrasjoner, men fortsatt tillate at solid dunkende av en rock-motoren til å jobbe gjennom rammen.
Montering Damage

Ingeniører utgjøre en viss motor bevegelse når du utformer elektriske koblinger, våtromsinnredning og eksosanlegg. Men denne bevegelse er vanligvis begrenset til ikke mer enn omtrent 1/2 til 3/4 tomme i en hvilken som helst retning. Dårlige motorfester kan lett lar en motor å rocke flere inches frem og tilbake i motorrommet, i det minste du ser på løs elektriske og eksos beslag, men du kan ende opp med en hel rekke løse eller ødelagte ledninger, slanger og seletøy avhengig av hva har minst mulig slakk i linjen.

tåler trykket og rangler, Bad Håndtering

På mange biler, front-wheel stasjon spesielt, motoren og transmisjonen faktisk danne en vital triangulating tverrbjelke på chassiset. Uten en solid kobling mellom legemet og chassiset, kan nesen av bilen vri og bevege sideveis i forhold til legemet. Siden suspensjon kobles til denne fronten klippet, kan dårlige motorfester lett føre til knirking og rangler over humper, slurvete eller vag håndtering og økt tendens til understyring eller "push" i svinger.

Major Damage

Det neste steget opp fra mindre chassis vridning er, logisk, major chassis kronglete. Konstant vridning frem og tilbake vil svekke sveisene i chassiset ditt, forårsaker mye usett strukturelle skader som kan være nesten umulig å fikse. Når du kommer til det punktet, forventer konstant knirking og rangler, ekstremt slurvete håndtering, lekker weatherstripping og muligens selv sprakk vinduer. På noen biler, er det hypotetisk mulig at motoren kan bokstavelig talt faller ut av bilen, men mesteparten av tiden enten tverrbjelken eller motoren mount gjennom-bolter vil fange den.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68465.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer