Slik feilsøker elektriske problemer i en 1972 Oldsmobile

Alt elektrisk problem som oppstår i en 1972 Oldsmobile starter på batteriet. Du vil kjenne de åpenbare elektriske problemer, som for eksempel en forrett som ikke vil starte eller en dynamo som ikke vil belaste, fordi en dash tennes, vil et amperemeter måler vise deg et avløp eller bilen bare vil ikke starte . Men for elektriske problemer som oppstår i et tilbehør - dvs. radio, klimaanlegg, lys, vindusviskere, vifter og elektriske vinduer - det er en måte å finne ut hva som er bra og hva har gått dårlig. Du trenger
multimeter
En partner
Skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på 1972 Oldsmobile og finne ut batteriet.
2

Plasser skiftenøkkel på den negative batterikabelen mutter og løsne det ved å skru mot klokken. Når kabelen er ikke lenger forsvarlig festet, trekk den ut av batteriets negative.
3

Plukk opp multimeter og sette den til å lese i 10-ampere-serien. For å sikre at du ikke brenner ut multimeter, alltid starter med å sette den på 10 ampere. Denne innstillingen kan bli redusert når vi leter etter en egensindig strømstyrke avløp.
4

Touch eller kobler den røde /positive multimeter probe til den negative batterikabelen, deretter ta på eller feste den svarte /negative multimeter probe til batteriets negative.
5

Les hva strømstyrke tallene er som vil komme opp på multimeter. Hvis det ikke er lesing eller det bare leser null, slår strømstyrken skala ned til nest høyeste innstilling. På noen multimetrene, blir denne justeringen utføres ved å justere den røde sonde over til en forskjellig innstilling sonde hullet. Hvis apparatet fortsatt leser null etter at du har redusert strømstyrke innstilling, fortsetter å redusere strømstyrken innstillingen til en strømstyrke tegne - vises som et tall - vises på multimeter
6

Verve en partner til. begynne å fjerne tilbehøret sikringene i sikringsskapet, ta dem ut en etter en. Som hver sikring er fjernet, sjekk avlesningen på multimeteret. Hvis helst strømstyrken lesing synker til null når en sikring er fjernet, vil du har isolert et elektrisk problem enten knyttet til at tilbehøret eller ledningene som forsyner det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65025.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer