Hvordan vite om en 2001 Yukon XL Er komme Fuel?

Automotive diagnose er vanligvis en prosess i flere trinn. Utelukke det er ikke problemet, og du vil raskt innskrenke gjerningsmannen. Ett skritt i å få 2001 Yukon XL kjører igjen krever testing drivstoffpumpen drift. Enten du har en drivstoff trykkmåler eller ikke, kan du lett finne ut om pumpen er å få drivstoff til motoren. Du trenger:
Shop fille eller håndkle
Fuel manometer (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Yukon XL. Finn inntak manifold på toppen av motoren.
2

Se på passasjersiden av manifolden, rett under kanten av dekselet. Du bør se en smal rør som forbinder de drivstoff skinner over toppen av manifold. Stikk ut fra dette røret er drivstoff trykktesting port.
3

Plasser en butikk fille eller håndkle under porten. Dette vil fange opp eventuelt drivstoff utslipp og hindre den fra å søle på motoren.
4

Skru lokket på testing port. Dette avslører en Schrader ventil, akkurat som ventilene du bruker til å teste og justere dekktrykket.
5

Tråd slangen av en drivstoff trykkmåler på Schrader ventil, hvis du har en måler tilgjengelig. Vri om nøkkelen i Yukon tenningen til den andre innstillingen, etter tilbehør innstillingen og like før spy.
6

Sjekk avlesningen på drivstoff trykkmåler. En 2001 Yukon XL bør registrere seg på 55-62 psi (pounds per kvadrattomme.) Enhver leser utenfor dette området indikerer et problem med bensinpumpen.
7

Sjekk porten manuelt hvis du ikke ha en måler tilgjengelig. Start med å trykke senterbolten inni Schrader ventil. Dette frigjør noe press bygget opp inne i systemet.
8

Sett nøkkelen i tenningen til den andre innstillingen, etter tilbehør innstillingen og like før spy.
9

Trykk midt pinnen av Schrader ventil igjen. Se å se om drivstoff spray ut av porten. Hvis den gjør det, er drivstoffpumpen å jobbe og du får drivstoff til motoren. Selv ikke en nøyaktig måling, er det fortsatt en sterk indikator på at problemet ditt er et annet sted i systemet.
10

Tråd hetten tilbake på testing port og fjern håndkle fra motoren.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67417.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer