Hvordan diagnostisere en Transaxle Problem

Når av de første trinnene i diagnostisere en transaksel problem er å avgjøre om bilen beveger seg. Den transaksel er den delen av kjøretøyet som overfører kraften fra motoren til hjulene . Et stort problem vil resultere i bilen gjenværende stasjonært . Problemer med overføringsaksler vanligvis stammer fra transaksel væske, selv om mer alvorlige problemer kan resultere i å ha transaksel erstattet . Dette kan være en kostbar prosedyre , og så transaksel bør jevnlig vedlikeholdt . Instruksjoner
en

Start motoren og forsøke å bevege seg fremover eller bakover . Gjør dette sakte og være klar til å fange bremsene . Hvis bilen din ikke vil flytte så du kan ha et problem med transaksel . Lar motoren gå og la bilen for å varme opp i ca 15 minutter .
2

Slå av motoren når bilen har varmet opp . Løft panseret, og sjekk transaksel væske. Hvis det er på et lavt nivå , eller om det lukter brent , setter mer væske . Kontroller nivået på måleren for å fastslå om det er over minste nivå , selv om måleren kan gi dårlige målinger.
3

Fyll transaksel vil overføring væske , og la bilen til løpe igjen i ca 15 minutter . Prøv å flytte bilen som du gjorde i trinn en . Hvis det fortsatt ikke vil flytte, og støyen fra motoren er ikke annerledes enn vanlig , må du ha din transaxle service. Slå av motoren , og ikke forsøke å kjøre bilen før den har blitt sett av en profesjonell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66626.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer