Slik feilsøker en bil som gjør en skrapelyd når du starter

Nesten hver sjåfør, på ett eller annet tidspunkt, har hørt hans kjøretøy en forferdelig lyd når spy, bare å kjøre så glatt-as-silke når den starter. Det er ikke et mysterium, det er en defekt startapparatenheten. Det er to deler til en startapparatenheten: startmotoren og startsolenoiden. Den fornærmende skyldige er vanligvis startsolenoiden, og det kan være en svært kostbar reparasjon. Du trenger
Jack
Jack står
3/8 socket sett
Stor benk skrustikke
Jumper kabler
Vis flere instruksjoner
1 < p> Løft panseret og koble fra batteriet. Finn starteren. På noen modeller starteren er betjent under panseret, mens på andre, er det betjent under bilen. For å finne starteren, følger den positive batterikabelen fra batteriet. Det fører direkte til starteren.
2

Hev bilen med en jekk og posisjon bukker hvis starteren er å bli fjernet fra undersiden. Fjern den positive batterikabelen fra startmotoren. Kabelen er boltet til motoren for å sikre nok strøm flyter å spinne motoren.
3

Fjern magnetventil Energizer wire. Det er mye mindre enn batteriet kabelen, og i mange tilfeller rett og slett unplugs. Solenoiden er en integrert del av startmotoren. Solenoiden skyver og trekker starteren stasjonen utstyr inn og ut av den store ringen-gear som til slutt spinner motoren å starte den.
4

Fjern starteren festeboltene. Hvis under bilen, være forberedt på å håndtere 20 pounds eller mer, avhengig av modell av startmotoren. Sett den til side.
5

Shine en lommelykt inn starteren festehull og undersøke ring-gear tenner. De bør ikke viser noen tegn til betydelig slitasje, bør kantene være skarpe og klare, og det bør ikke være noen chips eller misfarging. Det bør ikke være noen utseende av nystekte slitt eller malt metall. Hvis det er, må overføring fjernes og svinghjulet eller ring-gear flex plate erstattet.
6

Test starteren. Monter startmotoren i en stor skrustikke. Ved hjelp av startkabler, fest jordkabel fra et batteri til starteren kropp og en positiv kabelen til starteren positive innlegg, der hovedbatteriet kabelen festes. Fest en jumper wire fra solenoid-aktivator tilkobling. Nøye genser denne ledningen direkte til starteren positive innlegg. Starteren skal spinne fast, og starteren drive-gear kraftig utvide.
7

Undersøke starteren drive-utstyr tenner. De kan vise mye mindre tegn på slitasje enn den ring-gear siden de er mye hardere stål. Sett på startapparatenheten uansett. Problemet er solenoiden - en elektromagnet - er svak og ikke kjører giret langt nok inn i ringen-gear. Den feilaktige mesh skaper sliping med akkurat nok kraft til å starte bilen. Til syvende og sist vil dette mislykkes fullstendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65313.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer