Hvordan hente jeg Trouble Codes Fra en 1990 Toyota Pickup?

Få en jump start på feilsøking Toyota pickup ved å gå til feilkoder. Når motoren opplever et problem, er en feilkode lagret i bilens datamaskin for henting din. Hver kode lagres som et tall, avslørt i en rekke "check engine" lampen blinker når de åpnes. Tosifret kode tall blir representert ved blinker i det første sifferet, brutt av en pause, og deretter ytterligere streker for det andre sifferet. Hver står for en kode som "momentant avbrudd i strømforsyningen" eller "inntakslufttemperatur signal feil." Du trenger
Byglingstråd
Vis flere instruksjoner
en

Finn din diagnostiske kontakten. I 1990 Toyota pickups, er det vanligvis under panseret på passasjersiden, men det kan være under dashbordet på førersiden også. Sjekk diagrammet til 2carpros.com for et eksempel på et diagnostisk senter.
2

Koble de diagnostiske innlegg, TE1 og T1, med en jumper wire. En lask er ikke en Byglingskabel, det er en lengde av tråd som brukes for å fullføre en krets. Fullfører diagnostiske kontakten kretsen lar deg få tilgang til feilkoder lagret på datamaskinen.
3

Slå på tenningen i "på"-posisjon, men ikke dra motoren rundt.

4

Vær oppmerksom på "check engine" lyset på dashbordet. Hvis ingen feilkoder eksisterer, vil lyset forbli på. Hvis én eller flere feilkoder eksisterer, vil lyset begynne å blinke som beskrevet ovenfor. For eksempel vil Kode 21 blinker på denne måten:. Blink, blink, pause, blink
5

Rådfør deg med brukerhåndboken, en Hayne bruksanvisningen eller et on-line kilde for betydningene bak din Toyotas koder .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65314.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer