Hva er årsaken til en dynamo til Overlade?

The dynamo i en bil fungerer som en selv-genererende kraftverk som produserer elektrisitet. Den konverterer vekselstrøm (AC) til likestrøm (DC). Det må levere nok elektrisk energi til batteriet for lading, samt å opprettholde tilstrekkelig spenning til å kjøre bilens tilbehør og komponenter. Opprinnelige fabrikkinnstillingene dynamoer kommer finjustert fra fabrikken for å møte de nøyaktige behovene til bilens elektriske krav, inkludert lading nivå og intensitet. Noen problemer kan oppstå når en dynamo undercharges eller overpris elektriske systemet. Batteri

Alternators at overlading vil typisk produsere overflødig spenning til batteriet, slik at batteriet saken svulmer opp, blir svært varme og miste sin elektrolytt gjennom koking. Feilaktig hoppe-start bilen kan sende en bølge gjennom batteriet som ødelegger en eller flere celler i batteriet eller shorts det ut. Denne bølge forstyrrer ledningene i dynamoen, forårsaker en overlading tilstand. I tillegg kan en ukorrekt nytt batteri i kjøretøyet forårsake en overlading tilstand. Dette skjer i nyere biler med dynamoer som trenger signaler fra bilens elektroniske styreenheten.
Dynamo størrelse og lysutbytte

fleste erstatning dynamoer har design og spenning utgangsspesifikasjon ment for et bestemt kjøretøy og dens krav. Noen utskifting og re-produserte dynamoer har mye høyere effekt rangeringer og design. Når feil dynamoen har blitt installert i et kjøretøy eller lager hvis skivene har underdimensjonert dimensjoner (som skaper ekstra dynamo rotasjon), vil ladingen tilførselen være høyere enn etterspørselen og forårsake en overladet tilstand. Høy ytelse eller racing dynamoer bør ikke monteres på personbiler.
Ekstern Regulator

ekstern regulator, vanligvis montert på motoren brannmur eller fender godt , leverer strøm til den indre rotor feltspolen inne i generatoren. Den regulerer mengden elektrisitet som dynamoen trenger for å utføre på ulike hastigheter. Den eksterne regulatoren har vanligvis tre elektromagnetiske kontaktbrytere inni huset sitt som kan åpnes og lukkes. En fast kontaktperson bryter som nekter å løsne vil føre til en overlading problem.
Internal Regulator

Den interne regulator, eller "internt regulert" regulator, har vært brukt som en erstatning for eldre, eksternt montert regulatorer. Den interne regulatoren monteres inne i vekselstrømsgenerator tilfelle (konsolidert), med en mindre og mer kompakt utførelse. Hvis en av kontaktbrytere har fast, kan den produsere en overlading rente, vanligvis 15 volt eller mer. Den eldre type fender montert regulator og en nyere dynamo som har regulator innsiden av det vil vise de samme typer overlading symptomer.
Datastyrt og temperatur kompensert Alternators
< p> Nyere dynamoer har datastyrte regulerer enheter. Et slikt design bruker en "temperatur kompensert" datamaskin sensor. Sensoren dikterer mengde spenning en dynamo legger ut avhengig av temperatur. Hot batterier krever mindre spenning, mens kalde batterier krever mer spenning. En defekt sensor kan sende feil signal og føre til en overbelastning tilstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65879.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer