Hvordan Les ujevn dekkslitasje

Ujevn dekkslitasje kan være en indikasjon på ikke bare justering, men dekktrykk, integritet av dekket, defekte støtdempere eller struts, hub peiling slitasje, feil styrekomponentene og balansen av dekkene . Dekk er utrolig vurderer alle misbruk de blir utsatt for på daglig basis. Som alt annet på bilen, de trenger riktig pleie for å gi lang levetid samt sikkerhet for perioden annonsert av produsenten. Du trenger
Floor jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Løft opp fronten på bilen og sted bukker under fundamentene. Senk bilen slik at den hviler på stands. Vri tenningsnøkkelen nok til å slippe rattet og vri hjulet helt til venstre.
2

Kontroller dekkenes for en separasjon av slitebanen til kadaveret. Sakte spinne dekk for hånd mens du holder et øye med selve sentrum av dekket. Se for midten av slitebanen for å hoppe mer til den ene siden av dekket, og deretter komme tilbake til midten. Bare plukke noen slitebane groove og se for ensartethet når du roterer dekket. En skilt dekk er svært vanlig. Det er forårsaket av aldersrelaterte forårsaket hussopp, overoppheting på grunn av forskyvning eller balanse, eller treffer en fortauskant eller jettegryte. En adskilt dekk forårsaker en side-til-side slingring ved lave hastigheter, som har en tendens til å bli mindre merkbar når hastigheten øker. Se på sidene av dekkene. Du leter etter en kul eller boble på siden. Dette indikerer at dekket treffer noe faststoff og rev stoffet i sideveggen av dekket. Luften blir mellom kadaveret og sideveggen, og skaper en boble som lett kan blåse ut.
3

Inspiser dekk for større slitasje på begge ytterkantene av slitebanen, som indikerer lavt lufttrykk, eller slitasje i midten av slitebanen bare, som indikerer for mye luft. Inspisere slitebanen for ujevn kopping, noe som skulle tilsi en dårlig støt eller strut.
4

Roter dekkene og se etter flate flekker eller kopping på ett område av dekket og ikke på noe annet, noe som indikerer en ut-av-balanse dekk. Inspisere trådene for tilsvarende slitasje på bare innsiden eller utsiden av begge forhjulene. Dette indikerer tå eller camber er av i justeringen. Toe-in er mye som å stå med tærne peker mot hverandre (due toed). Toe-out er akkurat det motsatte. Camber kan også føre til denne typen slitasje. Camber er det skjeve av dekket som sett ovenfra, enten i mot bilen eller ut og vekk fra bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68238.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer