Hvordan diagnostisere et problem med Vindusviskere i en bil

Bil vindusviskerne tjene en svært viktig funksjon, knyttet til synlighet og sikkerhet for fører og passasjerer. Vindusvisker systemer primært bestå av vindusviskerne, vindusvisker armer, en kobling system, motor og noen ganger en vaskemaskin pumpe og væske reservoarbergarter. En kjøretøyets eier må bruke prosessen med eliminering å finne den eksakte årsaken til vinduspusser feil. Dette kan gjøres ved hjelp av noen enkle diagnostiske trinn og noen verktøy. Du trenger:
Sikringer (eventuelt)
Relay (eventuelt)
Socket sett
Skralle
Skrutrekkere
White fett
Sandpapir
Assistant
Test lys
Viskeblader (eventuelt)
Vis flere instruksjoner
en

Plasser kjøretøy i "nøytral" for en standard girkasse eller "Park" for en automatisk. Sett i nødbremsen og heve panseret. Finn din viktigste sikringsboksen og se etter vinduspusser sikring og-eller stafett. Sikringen skal være en type glass rør eller en spade design. En visuell kontroll av sikringen for å se om glødetråden inne enten type er internt koblet fra eller svertet. Skift ut sikringen. Trekk releet ut og bytte det med et annet stafetten i samme pin design og spenning. Slå vindusviskeren på og se om det fungerer. Hvis den gjør det, var sikringen eller releet problemet
2

Slå vindusviskeren på;. Du kan også ha å vri om tenningsnøkkelen til "On" posisjon. Se og lytt etter frontruten motor bevegelse og lyd. Hvis du ser ingen bevegelse og hører ingen lyd, slår frontruten motoren slås av. Hvis vindusvisker motor er skjult under det øverste utvendig ventil panel, bruk en skrutrekker for å fjerne panelet. Hvis frontruten vaskemaskin motor opererer med et vakuum system, sjekk sugeslangen for sprekker og løse forbindelser fra sin kilde til frontruten motor. Reparere vakuum slange eller stram tilkoblingen.
3

Undersøk vindusvisker stang sammenhengene. Du vil se en hoveddrivkraften arm og to vindusvisker stang armene, støttet av svinger. De trepunkt stenger er forbundet med avstandsstykker og alle låsepinner, eller med små nøtter. Vær sikker på pinnene eller nøtter har ikke kommet løs eller falt av armene. Armene bør ikke være bøyd eller vansiret. Se etter kvister eller små steiner kilt mellom trepunkt armer og fjerne dem. Flytt trepunkt armene manuelt for å se om de sykler. Spray litt hvitt fett på alle trepunkt arm tilkoblinger og svingpunkter.
4

Inspiser vinduspusser motor-gear der den kobles med de viktigste linkage rod. Giret eller ermet skal ikke være ødelagt eller feiljustert. Føl mesh av sammenføyningsflatene gears for tautness. Stram Viskermotor festeboltene med en stuss og skralle, eller bruke en skrutrekker, hvis den er utstyrt med skrue festene. Hvis vinduspusser motor har en grunnflate stropp, skru bakken stroppen med en skrutrekker og rengjør forbindelse med et stykke sandpapir, deretter koble den til igjen og stram til.
5

Inspiser kontakten ledningen til vinduspusser motor for en ren og stram passform. Slå på tenningsnøkkelen og vinduspusser bryteren. Klemme en leder fra en test lys til bakken og stikke den varme ledningen på vindusvisker motor med testen lys sonde. Hvis du har spenning, ligger problemet med en defekt vindusvisker motor. Sjekk frontruten vaskemaskin pumpe motor på samme måte ved å ha en assistent aktivere pumpen knappen med nøkkelen og slå på. Ground testen lys bly og stikke testen lys sonde inn i den varme vaskemaskin pumpe ledning - spenning på vaskemaskinen pumpe motor betyr den lille motoren ikke fungerer
6

Kontroller tilstanden til vindusviskere kniver. hvis de ikke klarer å gjøre en ren pass over frontruten og lage streker. Bytt dem om nødvendig, ved å unclasping de gamle bladene og knipser de nye på i rammen guider.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68237.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer