Hvordan diagnostisere Bad stempelringer

Stempelringer er en integrert del av forbrenningsmotor som gir en tett forsegling mellom stempelet og sylinderen. Over tid kan stempelringer miste noe av spenningen sin, minske segl de danner til sylinderveggen og redusere mengden komprimering som er opprettet ved forbrenning. Dette vil resultere i en decease i utgangseffekt, øket brennstofforbruk og økede kan muligens føre til større problem dersom begge anledninger oppstår på sylinderveggen. Testing forseglingen dine ringer gjør det enkelt med de riktige verktøyene. Du trenger
Compression måle
Tennpluggnøkkel
Oil
Vis flere instruksjoner
en

Kjør motoren i noen minutter for å varme den opp ;.. varmere stempelringene er, jo bedre tetning de vil gjøre mot sylinderveggen
2

Fjern tennpluggen på sylinder og stempel du ønsker å teste

3

Sett komprimering manometerfeste inn i tennplugg hullet og dreiemomentet til den angitte vekten anbefalt av måleren produsenten.
4

Fest måleren til tennpluggen adapter.

5

Koble tennspolen å unngå at motoren avfyring.
6

Kjør startmotoren et par sekunder med gasspedalen helt ned for å få en maksimal kompresjon lesing på måleren. Det ville bli bedt om å ha en venn kjøre starteren mens du overvåke måler for å finne ut når den høyest mulige lesing har blitt oppnådd, og deretter fortelle dem å slå av tenningen i bilen.
7

Sammenlign lesing på måleren til bilen fabrikantens anbefalte motorsylinderen kompresjon nummer. Hvis lavere enn anbefalt, fjerner tennplugg adapter, og tilsett noen dråper motorolje før du setter adapteren og kjører testen på nytt. Å tilsette en liten mengde av olje inn i sylinderen vil bidra til å skape en bedre tetning rundt en skadet ring, hvis kompresjonsenheten lesing øker etter tilsetting litt olje, er det et godt tegn på at stempelringene er slitt og må skiftes ut. Hvis komprimering måleren viser samme lesing etter tilsetting av olje, er motoren problemet mer sannsynlig som følge av en ventil tetning problem eller kanskje en blåst toppakning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68236.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer