Elektriske problemer i Hyundai Accent

The Hyundai Accent ble introdusert i 1994 , det er en sub - kompakt bil tilgjengelig i sedan og kombikupé. Edmunds.com rapporter som - til tross for sin lave pris - Accent er godt bygget bil med solid ytelse . Den 2011 Accent er tilgjengelig med automatisk eller manuell girkasse . Utvendig Lights

The National Highway Traffic Safety Administration viser at flere minner knyttet til Accent utvendige lysene ble utstedt i 1995 , og fra 2005 til 2007. Det minnes inkludert en defekt hodelykt dimmer - bryter og bremselys svikt. Tilbakekallingen varsel viser at utvendig belysning funksjonsfeil kan føre til krasj .
Vinduspusser Motor

NHTSA rapporter som vinduspusser tilbakekallinger ble utstedt 1996 til 1997 , og i 2000. Recall merknader uttalt at - på grunn av en produsentens feil - for feiring og vinduspusser motor kan oppstå feil . En defekt vindusvisker motor kan resultere i redusert sikt , fører til en potensiell ulykke .

Kollisjonsputer

The NHTSA har undersøkt flere Accent airbag klager. Klagene omfatter skade på grunn av distribusjon - og mangel på distribusjon - på ulykke. Den primære indikator på potensialet airbag svikt er belysning av SRS lys på instrumentpanelet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67427.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer