My Town & Country Vil ikke starte etter jeg Erstattet av batteriet

A Town and Country kjøretøyet kan fortsette å ha start problemer etter at batteriet er skiftet ut. Det er ingen rask svar på hvorfor dette skjer så kan det nok av grunner til at byen og landet ikke vil starte. Feil Batteri
p Hvis feil batteriet er satt inn i byen og landet , kan det ikke starte. En nytt batteri må ha samme kaldtørning og spy amp verdier som batteriet det bare erstattet . Hvis det nye batteriet har lavere ampere , vil det utgjøre et strømproblem .
Kabler
p Hvis batteriets positive og negative ledninger ikke er koblet til batteriets terminaler , deretter byen og landet vil ha startproblemer . Utgangsforbindelsene problemer vil forbli om kablene er løst forbundet . Sjekk også å se om kablene er våte eller skadet . Kablene må skiftes ut.
En Dud

nytt batteri kan ikke ha en kostnad . Sjekk datoen kode klistremerke på batteriet og se hvor nylig den ble produsert . Batteri dato koder bruke en A til L brev for måneden, og et tosifret tall for året. For eksempel står A11 til januar 2011 , mens L09 betyr desember 2009 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67420.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer