Slik feilsøker en motor for en 1995 Chevy Blazer

Basen trim av 1995 Chevrolet Blazer kom utstyrt med en 4,3 liters, sekssylindret motor. Bilen har også tatt med mange forskjellige standard alternativer, inkludert en driver foran airbag, bøtte seter, strøm bremser, servostyring, air condition, femten tommers hjul, klut sitteplasser og tonet glass. Fordi Blazer har så mange forskjellige deler, komponenter og systemer, kan det være vanskelig å finne årsaken til et problem med bilen. En måte å feilsøke et problem med Blazer er å gjennomgå produsentens minnes. Instruksjoner
en

Inspiser hjørnet og støtfanger lampe forsamlinger av Blazer din hvis fronten på bilen har dårlig sikt om natten. Hvis støtfangeren lampemonteringen er produsert av Sabersport det ikke kan bekrefte overfor United States Department of Transportation motorkjøretøy sikkerhetsstandarder fordi den ikke har de nødvendige rav sidereflektorer. Bytt støtfanger lampe forsamlinger hvis den gule side reflektor mangler.
2

Kontroller dieselfilter og kontakten på drivstoff filteret i Blazer motor hvis du ser drivstoff lekker under bilen. Dieselfiltre produsert av Fram ble ikke gjort til de riktige spesifikasjoner og kan føre til at O-ringen ikke riktig forsegle riktig på drivstoff linje. Følgelig kan drivstoff lekke fra motoren, og hvis det kobles med en tennkilde, kan starte en motor brann mens du kjører din Blazer. Drivstoff filtre som skal passe Blazer bør installeres i stedet for det gamle filteret.
3

Se på stasjonen bytte av Blazer bremsesystem hvis det tar deg lengre tid enn vanlig å stoppe kjøretøy når du trykker på bremsepedalen. Under visse kjøreforhold anti-bremsesystem bryteren kan funksjonsfeil og langsom reaksjonstid på bremsene som du prøver og bremse bilen ned. Stasjonen Bryteren skal byttes ut for å løse dette problemet.
4

Undersøke de øvre kuleledd nøtter på forsiden suspensjon av Blazer hvis bilens forhjul ikke svare når sjåføren svinger på rattet. Den øvre kuleledd nøtter kan være feilplassert i styringsgruppen knoke av suspensjonen og føre ballen felles stud å løsne og sprekke, noe som vil resultere i et tap av kontroll over båten. Både kuleleddet nøtter bør byttes ut for å løse dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67421.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer