Finne ut om hodene er Cracked på en motor

En sprekk i topplokket kan føre til omfattende problemer med motoren. Ulike problemstillinger kan skyldes en sprukket topplokk - vanligvis kjølevæske, olje og vakuum lekkasjer. Diagnostisering disse spørsmålene er umiddelbart nødvendige for å sikre fortsatt ytelsen til motoren din. Mange av problemene som stammer fra et sprukket topplokk vil aktivere "check engine" lyset på dashbordet. Dette gir enkel diagnostisk via en motor styreenhet (ECU) kode leser. Du trenger
ECU diagnostisk leser
Engine avfettingsmiddel
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk dashbordet i bilen for å se om " ; check engine "lampen lyser. I så fall kobler en diagnostisk leseren inn i ECU tilgang port. Denne porten er oftest plassert under det indre dashbordet området. Når plugget i, vil den diagnostiske leseren gi deg en liste over alle feilkoder registrert av ECU, samt en kort beskrivelse av feilen.
2

Sjekk de diagnostiske feilkoder for saker opprinnelse i topplokket. Disse problemene kan omfatte lavt kjølevæske, overoppheting, lavt oljetrykk og vakuum press lekkasjer. I tilfelle av topplokk sprekker, disse problemene stammer fra det faktum at motorolje og kjølevæske er i stand til å lekke gjennom sprekker og inn i motorens sylindere.
3

Sørg for at motoren er avkjølt helt. Deretter åpner panseret, og visuelt inspisere topplokk og omkringliggende motor området for tegn på væske buildup. Alvorlige sprekker kan føre til ekstern lekkasje av motorolje og kjølevæske, så oppdager du en væske buildup på eller rundt topplokk er en indikasjon på at en sprekk har dannet.
4

Rengjør utsiden av topplokk med et avfettingsmiddel løsning, og tørk av dem. Nøye inspisere topplokk for noen visuelle tegn til sprekker. På grunn av smuss og andre avsetninger, sprekker er vanskelig å få øye på når motoren er skitten. Men når rengjort, er det mulig å finne eksterne sprekker gjennom nøye inspeksjon.
5

Look for tilstedeværelse av hvit røyk emitting fra eksosen når motoren er under akselerasjon. Hvit røyk tyder vanligvis på at kjølevæsken blir forbrent i motoren sylindere, som kan være forårsaket av en sprukket topplokk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68398.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer