Toppakning Symptomer hos en Subaru

En Subaru toppakning kan bære gjennom eller sprekke, forårsake tap av kraft, drivstoffeffektivitet eller motorhavari. Toppakning må byttes så snart som mulig for å minimere skader . Tidlig påvisning er viktig . Det er tegn å se etter som vil peke på en blåst toppakning . Overoppheting

Når en toppakning er sprukket eller ikke fungerer, kan kjølevæske lekkasje . Uten riktig nivå på kjølevæske, vil motoren raskt overopphetes . Hvis en motor overopphetet som følge av et annet problem , for eksempel en radiator lekkasje , kan det deformere hodene , slik at pakningen ikke fungerer , sprekk eller lekkasje .
White Smoke

hvit røyk fra eksos er et tegn på at toppakning ikke fungerer som den skal . Dette indikerer at kjølevann inn i sylinderen , og varmen fra stempelet avfyring er å skape damp som kommer ut gjennom eksosen.
Beige -farget olje
< p > toppakning skaper en barriere som tillater olje å bevege seg over pakningen og kjølevæsken til å strømme under. Når pakningen er sprukket eller har et hull i den, kan oljen blandes med kjølevæske. Oljen i systemet vil slå til en lysebrun , viskøs substans . Over tid vil dette bli mer uttalt og tykkere , slik at motoren til å jobbe hardere . Etter hvert vil slammet bli for tykk til å bli pumpet opp i motoren, og motoren vil gripe .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65371.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer