Teste en Spjeldhus

The spjeldhus i bilen en gir en av de moderne funksjoner som finnes i dagens biler for å hjelpe med drivstoffeffektivitet. I tillegg til å holde drivstofftilførselen til motoren begrenses til kun det den faktisk trenger, huser spjeldhus også sensorer som forteller bilen datamaskinen hvordan den drivstoff-luft-blandingen fungerer. Dessverre, når denne enheten blir skitten det kan også føre bil ytelsesproblemer --- spesielt på tomgang og lave turtall. Testing av bilen for å finne dette problemet krever noen tester og datamaskin opplesninger. Du trenger:
Bilnøklene
OBD-II Scanner
Vis flere instruksjoner
en

Slå på bilen, og la den varmes opp. Kjøre den rundt litt slik at motoren er varm. Stopp bilen, og la den inaktiv. La bilen idle å flate ut til sitt laveste tilstand.
2

Lytt til bilen operere for å fastslå om motoren sliter med å opprettholde en konstant tomgang (rpm vil svinge i tomgang). Prøv å utløse "Check Engine" light advarsel ved å få motoren til å dø ut når den skal fortsette til tomgang. Senk inaktiv om nødvendig ved å manuelt justere gassvaieren hvis bilen har en. Motstå trangen til å trykke på gassen når den begynner å bukk og mislykkes. Slå av bilen når "Check Engine" lyset kommer på hvis det skjer før bilen dør.
3

Reach under rattet, og åpne opp OBD-tilkobling panel. Plugg inn OBD-II scanner til tilkoblingen. Sette bilnøklene tilbake i tenningen i bilen, og vri den til "On" posisjon. La skanneren til å lese bilen datamaskinen og bekrefte om problemet ligger hos spjeldhus sensor. Snu bilen av igjen, og tolke kodene sendes til skanneren.
4

Bruk data fra skanneren bekrefter problemet ligger i gassen montering, og ta bilen til en mekaniker. Har mekanikeren rengjør spjeldhus å fjerne all brent karbon rester og skitt i forsamlingen. Plukk opp bilen igjen, og bekrefte det idles riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67137.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer