Slik feilsøker 89 Chevy S10 Engine

Feilsøking en 1989 Chevrolet S10 motorer kan være en komplisert oppgave. Motoren i seg selv har mange vanskelig tilgjengelige steder, og siden hver symptom kan ha flere årsaker, kan prosessen være tidkrevende. Det er en måte å effektivisere prosessen. Selv om S10 forut 1996 og den moderne On-Board Diagnostic system, får du feilsøking fører fra lastebilens datamaskin. For å gjøre dette, må du sette S10 til en selvstendig testmodus og telle hvor mange ganger check engine lyset blinker på deg. Du trenger
Binders
Vis flere instruksjoner
en

Locate samlebåndet Diagnostic Link. Den ALDL utløp vil være under S10 er rattet.
2

Rett ut en binders og bøy det i form av en lang "U." Plasser endene av bindersen inn i "B" og "A" sporene på ALDL. Disse plassene er ved siden av hverandre, og er helt til høyre ende av ALDL fremste rad.
3

Sett nøkkelen inn i S10 tenningen og slå til "On". La motoren av.
4

telle hvor mange ganger check engine lyset blinker. Chevrolet blinkkodene består av et første og andre antall. Den første er representert ved et langt lysblink, og den andre er representert ved en kortere flash. For eksempel vil kode 55 være fem lange blink og fem korte blink. Det vil være en pause for å betegne slutten av en kode og en begynnelse av en ny. Ignorer kode 12 når de blinkende starter. Det er alltid den første videresendt. Skriv kodene ned mens du teller dem.
5

Slå S10 elektriske system og fjern binders fra ALDL.
6

Consult enten en Haynes Repair Manual eller finne gamle Chevrolet flash-koder på nettet (se Ressurser). Les definisjoner og lage en liste. Gruppe kodene i klynger av hvor de vil bli plassert i motorrommet.
7

Åpne S10 hette og begynne å feilsøke motoren med listen over problemer.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66367.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer