Hvor å Test en 12 Volt Lading System

Alle sen-modell biler trenger en konstant tilførsel av kraft til å kjøre sine elektroniske komponenter, for eksempel datamaskiner, Kjørelys og stereoanlegg. De fleste 12-volts lading systemer produsere mer enn 12 volt, noen så høyt som 14,5 volt likestrøm. Mange elektroniske tenninger vil ikke operere effektivt med bare 12 volt, og motoren vil under-utføre, redusere hestekrefter og gass kjørelengde. For å sikre at batteriet forblir ladet å starte bilen og makt tilbehør mens den kjører, teste integriteten til den 12-volts lading systemet med jevne mellomrom. Du trenger
Vernebriller
Voltmeter
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen. Når den når normal driftstemperatur, slå av motoren.
2

Åpne panseret, deretter finne og fjerne negative (svart) batteripolen med en skiftenøkkel mens motoren slått av. Husk hvordan du gjør dette fordi det skal være trygt utføres igjen mens motoren er i gang.
3

Koble minuspolen og starte bilen, men ikke lukket panseret.

4

Slå på varmeapparat, fjernlys-lykter, radio, innvendig lys og så mange Power tidkrevende tilbehøret som mulig.
5

Fjern den negative terminalen igjen, denne gangen mens motoren er i gang. Pass på at den negative terminalen er ikke berører noen deler av batteriet. Hvis motoren fortsetter å gå etter at batteriet er frakoblet, er ladesystemet fungerer fint. Hvis ikke, går du videre til neste trinn.
6

Koble minuspolen på batteriet. Steng av alt tilbehør.
7

Fest et voltmeter til den negative deretter den positive (rød) terminal på batteriet og lese av utgående spenning. Start bilen. Spenningen skal være minst 13 volt eller hva er anbefalt av bilprodusenten.
8

Slå på alt av tilbehør en av gangen og overvåke voltmeter for den nødvendige spenningen for kjøretøyet. Det skal aldri falle under 12 volt, hvis den gjør det, vil det ikke være nok ladespenning for å holde batteriet ladet og viser en sviktende lading system

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66368.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer