Slik tester for en dårlig Starter i en Nissan 2,4

The magnetventil forrett i din Nissan 2.4 overfører kraft fra batteriet til motoren når du snur nøkkelen i tenningen. Hvis du forstår de grunnleggende prinsippene bak bilbransjen ledningsnett, bør du ha noe problem å finne ut hvorvidt starteren fungerer. Du trenger
multimeter
Jumper Cables
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på din Nissan 2.4. Slå på parkeringsbremsen og sørge for at batteriet er på full styrke (12,5 volt) før du starter testene. Koble den røde kabelen på multimeter til den positive porten på toppen av batteriet. Fest den sorte ledningen på multimeteret til den negative porten på toppen av batteriet.
2

Inspiser batteriet for tegn på forråtnelse eller skade som rustne korroderte innlegg eller svulmende, unormalt formede vegger. Bytt ut batteriet dersom du finner ut at forråtnelse eller skade eksisterer.
3

Ta spolen høy spenning kabel av distributør cap og malte den med jumper-kabel. Spør din assistent til å starte opp Nissan. Les multimeter. Readings under 10,5 volt betegne et dødt batteri celle. Dette er den sannsynlige problemet. Du trenger et nytt batteri for å fikse problemet.
4

Mål spenningen på den positive ledningen kobler batteriet og magnetventil. Hvis multimeter leser under 12 volt, er det et ledningsnett problem.
5

Koble en jumper kabel til solenoiden på porten av releet sitter ved siden av batteriet. Hekt den frie enden av jumperen kabelen til den andre porten på solenoid. Spør din assistent for å starte motoren. Hvis det begynner, er tenningen overstyringsbryter sannsynlig årsak til problemet.
6

Koble activator ledningen på solenoiden til den røde ledningen på multimeter. Jorde multimeter sin sorte ledningen. Spør din assistent for å starte motoren. Lytt etter en summende lyd. Kontroller spenningen lesing. En leser over 12 volt betyr en magnetventil forrett problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65720.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer