Tegn på en dårlig Ignition Control Module

En bil tenningen kontroll modul er ansvarlig for å generere den gnisten som reiser over motorens tennpluggene for å starte bilen. En defekt tenning kontroll modul kan påvirke bilens drift, alt fra redusert motoreffekt til komponenter som overopphetes. Et kjøretøy som produserer tegn på at tenningen kontroll modul er å bryte ned bør tas i for reparasjoner før en sjåfør finner seg selv strandet. Dårlig motorytelse

En defekt tenning kontroll modul kaster av motorens timing. Dette påvirker akselerasjon og evnen til å kontrollere kjørehastighet. Sjåfører vil oppleve en nøling, risting og mangel på strøm når bilen forsøker å akselerere. Dette skiltet forverres gradvis inntil bilen rutinemessig misfires på høyt turtall, i henhold til bil reparasjon nettstedet AA1 Car.
Overoppheting

En dårlig tenning kontroll modul fører også til komponentene overopphetes på grunn av lav spenning spredning. Et relé i modulen forblir lukket og fører spenning i systemet for å bygge opp. Ettersom den strøm passerer gjennom systemet, vil det raskt bli overopphetet og avslutning av systemet. Et kjøretøy med dette problemet kan starte, bare å stenge minutter senere.
Ingen Begynn

En mislykket tenning kontroll modul vil holde bilen fra å starte. Dette vil skje etter gjentatte varme-relaterte modul nedstengninger. Ingenting vil få bilen i gang igjen utenfor en erstatning kontroll modul, selv om motoren høres ut som om det kan starte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65966.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer