Slik feilsøker Low Power i en 2002 Dodge Grand Caravan

Driving makt er viktig. Hvis du kjører din 2002 Dodge Grand Caravan og du ikke kan slå ut av veien av et annet kjøretøy, så du kan ha en ulykke. Hvis du ønsker å prøve og finne ut hvorfor bilen har et tap av makt, kan du prøve noen feilsøking ides før du sender den til verksted. Du trenger
Bottle av drivstoff injektor renere
ny tennplugg ledninger
Spark plug socket og skralle
New tennplugger
Vis flere instruksjoner
1

Ta Caravan til bensinstasjon og fylle opp med premium drivstoff. Legg flasken med drivstoff injektor renere til drivstofftanken.
2

Drive bilen som du vanligvis gjør til tanken er nesten tom. Fyll tanken opp igjen med premium drivstoff. Se om drivstoff injektor renere gjort en forskjell. Hvis ikke, så gå videre til neste trinn i feilsøkingen.
3

Skift tennplugg ledninger med de nye. Fjern dem en etter en, slik at du ikke glemmer hvor de går tilbake. Tennplugg ledninger kjøre fra distributør til hver tennplugg. Distributør cap ser omtrent ut som en blekksprut. Kjør Caravan og se om du nå har makt. Hvis ikke, gå videre til neste trinn i feilsøkingen.
4

Skift tennpluggene med de nye. Fjern hver tennplugg en om gangen med tennpluggen socket og skralle. Den kontakten glir over tennpluggen og du slår den skralle til venstre for å fjerne det. Erstatte den med den nye i det motsatte av fjerning. Kjør Dodge Caravan for å se om du nå har mer makt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67213.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer