Problemer med å slå en nøkkel i tenningen

Det kan være en frustrerende opplevelse når du trenger å være et sted, og nøkkelen vil ikke slå i bilens tenning. Det første du må gjøre er å ikke få panikk. I de fleste tilfeller en fast tenning kan lett repareres i løpet av få minutter. Slapp av i et minutt og deretter følge en enkel prosedyre for å finne ut hva problemet er. Forhåpentligvis vil det bare ta noen få minutter, og du vil være på vei på kort tid. Du trenger
Spare nøkkelen
Bruksanvisning
Kontakt renere
Silikon smørende spray
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk nøkkelen til å sikre at det er den rette. Dette kan virke innlysende, men i mange tilfeller, på grunn av uforsiktighet, glemsomhet eller en enkel feil, kan du bli med på feil tast.
2

Inspiser nøkkelen for tegn på skade. Lå nøkkelen på et flatt underlag og se etter bulker, bøyde områder og ødelagte tenner. Sett en ekstra nøkkel i tenningen og se om dette løser problemet.
3

Beveg rattet frem og tilbake mens du vrir på nøkkelen. Nyere biler bruker et ratt låsemekanisme som en anti-tyveri-enhet. Dette gjør det umulig å tjuvkobler bilen og kjøre det bort fordi nøkkelen er å være i tenningen for å låse rattet.
4

Les bruksanvisningen for ditt kjøretøy. Noen nyere biler har sikkerhetsfunksjoner som hindrer nøkkelen fra snu i tenningen. Noen biler vil ikke starte hvis et bremselys er ute. Andre krever sikkerhetsbeltene å være engasjert før bilen kan startes.
5

Sjekk om bilen er i parken hvis du kjører en automatisk girkasse. Hvis bilen er en manuell girkasse, må bremsepedalen være fullt deprimert med bilen i første gir eller revers før motoren kan startes.
6

Rengjør og smør låsesylinderen. Spray kontakt renere inn låsesylinderen å fjerne skitt og rusk. Spray låsesylinderen med silikon for å smøre det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66127.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer