Slik feilsøker drivstoff sprøytebrukere når de ikke Pulserende

Drivstoff sprøytebrukere er koblet til trykksatt drivstoff linjer. Brennstoffet injektor styrer injeksjonen av brennstoff inn i forbrenningskammeret gjennom en elektronisk puls. Den innkommende strøm belaster en magnetventil som kort åpner en ventil. Når ventilen er åpen, passerer trykksatt brennstoff gjennom brennstoff injektoren inn i forbrenningskammeret. En enkelt opplading av releet og den påfølgende åpning og lukking av ventilen er det som er behandlet "pulserende" av drivstoffet injektoren. Elektriske feil, kortslutning og dårlige drivstoff sprøytebrukere kan alle resultere i puls svikt. Du trenger
multimeter
Små stålbørste
Dielektrisk fett
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Injector Lead Testing
en

Turn tenningsnøkkelen til "Start", men ikke start motoren.
2

Sett multimeter for å måle volt.
3

Trekk støpselet fra de ikke-pulserende injektorene. Trekk av kontakten og kablet lede bort fra drivstoff injektor for å gi tilgang til plateflikene i pluggen.
4

Touch den røde og svarte multimeter fører til hver side av stikkontakten. Du kan plassere enten bly på hver side av pluggen.
5

Mål spenningen blir gått gjennom ledelsen. Den multimeter skal vise ca 12 volt. Dersom ledelsen ikke produserer riktig spenning, og den andre fører produserer riktig spenning, erstatte elektrisk bly.
Elektrisk Plug Korrosjon
6

Trekk støpselet fra drivstoffet injektoren.
7

Inspiser metall tilkoblingene på både kontakten og drivstoff injektor. Av kontakten og drivstoff injektor terminal bør begge være fri for korrosjon og fuktighet.
8

Bruk en liten stålbørste til rengjøring av batteripolene kontakter, hvis korrosjon er funnet.
9 < p> Påfør en liten mengde av dielektrisk fett på terminalen på drivstoff injektoren.
10

Koble støpselet til drivstoff injektoren. Start motoren og test for en puls.
Fuel Injector Pulse Testing
11

Start motoren.
12

Trykk på tuppen av en skrutrekker til drivstoff injektoren. Trykk øret til håndtaket på skrutrekkeren.
13

Lytt etter en klikkelyd gjennom skrutrekker. Spolen og ventilen drift vil skape et hørbart klikk som kan høres gjennom skrutrekkeren når drivstoffet injektoren pulserer. På noen drivstoff sprøytebrukere, kan du føle klikke så snart du berører skrutrekker til injektoren.
Short Circuit Testing
14

Koble fra alle drivstoff injektor fører fra sprøytebrukere.
15

Still multimeter for å måle volt. Koble den sorte multimeter ledningen til kjøretøyets batteri positive terminal. Koble den røde multimeter ledningen til stikkontakten i en av drivstoff injektoren fører.
16

en assistent vri om tenningsnøkkelen for å forsøke å starte motoren.
17

Mål innkommende spenning. Spenningen vil veksle mellom 12 volt og 0 volt.
18

Koble til en av de andre elektriske plugger til de respektive drivstoff injektor og gjenta trinn tre og fire. Du vil bare teste den opprinnelige bly. Denne testen hjelper deg å finne ut hva drivstoff injektor er å skape en kortslutning. Fortsett å koble injektorer og retesting den opprinnelige bly til alle injektorer er testet. En kortslutning vil føre til ikke-veksling av strøm på drivstoff injektor system. Mangel på dagens pulserende resultater i ikke-puls av sprøytebrukere.
19

Bytt eventuelt drivstoff injektor som resulterer i en kortslutning av de elektriske ledningene.
20

å teste den endelige drivstoff injektor, koble den og trekke en tidligere tilkoblet stikkontakten. Gjenta spenning test på den nylig frakoblet plugg for å bekrefte det endelige injektor er ikke kortslutning innsprøytningssystemet.
Resistance Testing
21

Koble drivstoff injektoren elektriske plugger fra hver av injektorer.
22

Still multimeter for å måle ohm.
23

Koble den røde og sorte multimeter fører til hver side av terminalen slutten av drivstoff injektor. Enten fargede bly kan kobles til hver sin side av panelet.
24

måle ohm, eller motstand, av injektorene. Skriv ned målingen.
25

Gjenta trinn tre og fire på alle de gjenværende drivstoff sprøytebrukere.
26

Sammenlign de motstandsmålinger. Alle de ohms målingene bør være omtrent den samme. Noe drivstoff injektor med en betydelig høyere eller lavere motstand måling er sviktende eller har sviktet.
27

Bytt mislykkede injektorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67960.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer