Hvordan vet jeg om jeg har en dårlig Intake Manifold Gasket

Avhengig av året, merke og modell av et kjøretøy, kan det ha en plast, aluminium eller støpejern inntak manifold. Alle manifolder bruke pakninger mellom inntak manifold og hodet. I noen tilfeller, har et kjøretøy et todelt inntaksmanifold - øvre og nedre. I de fleste av disse tilfeller er den nedre inntak aluminium eller støpejern og det øvre stykket er av plast. Når fordeleren er i to deler, vil den ha to pakninger, en mellom løfteren galley og det nedre inntak, og en mellom den nedre og øvre inntak inntaksmanifold. Du trenger:
Kan av forgasser
Butikk filler
Vis flere instruksjoner
en

Note om bilen har en ujevn tomgang. Hvis alle andre komponenter fungerer ordentlig, og ingen annen grunn for de grove tomgang eksisterer, er inntaket manifold pakning mistenkt.
2

Start motoren. Lytt etter et vakuum lekkasje. Hvis ingen av vakuumslanger lekkasjehastighet kan en defekt inntaksmanifold pakning være årsaken. Spray forgasseren renere rundt pakningen-parring overflaten av inntak manifold, både øvre og nedre, hvis du har en dobbel manifold. Hvis støyen stopper, blir manifold sprekker eller er skjev, eller pakningen er dårlig.
3

Look på bakken under bilen. Hvis vann pytter på gulvet nær sentrum av motoren på hver side, og alle andre slanger er i god stand, kan inntak manifold pakningen må byttes ut.
4

Tørk bort skitt, olje, fett eller vann fra det areal av inntak manifold pakning. Avhengig av hvor ille at pakningen er ødelagt, kan du se noe under idle bortsett fra litt damp, men du bør være i stand til å se vann lekker fra pakningen området hvis pakningen har en dårlig tåre.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67959.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer