Hvordan feilsøker jeg en 1986 300ZX som ikke vil starte?

The 1986 Nissan 300ZX er en to-dørs sportsbil bygd og markedsført av Nissan Motor Corporation i Japan. Den 300ZX erstattet 280ZX, som så en økning i motorens slagvolum over 280ZX. Den 300ZX ble til slutt erstattet av 350ZX. For 1986 kroppen var litt renovert, og legger sideskjørt og støtfangere for å forbedre bilens aerodynamikk. 1986-modellen så en økning i dekkdimensjon (16 inches). Hvis 1986 300ZX ikke vil starte der er et par ting du kan gjøre for å feilsøke det hjemme. Du trenger Forum Gå start kabler for batteri
Stålbørste
Tennpluggnøkkel
Baking soda
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen og vri den til tilbehøret posisjon. Observer bensinmåler og bekrefte at du har gass i tanken før du prøver å starte 300ZX.
2

Vri nøkkelen til startposisjonen og prøve å starte 300ZX. Lytt til lyder som kommer fra bilen, som de vil hjelpe deg å avgjøre problemet. Hvis du hører en klikkelyd støy som kommer fra motorrommet, som er en god indikasjon på startmotoren må byttes ut.
3

Ta ut nøkkelen fra tenningen og dra i spaken for å åpne motordekselet på 300ZX. Kontroller batteriet og se om det er korrosjon bygget opp på tilkoblingene. Korrosjon kan svekke forbindelsen og begrense mengden av effekten som overføres til startmotoren. Rengjør batteripolene forbindelser med en stålbørste til å fjerne rust. Bland 1 kopp vann og 1 ss. av natron. Hell en liten mengde av blandingen på batteritilkoplingene å løsne overdreven korrosjon og deretter skrubbe av med en stålbørste.
4

Koble en batterimåleren til din 300ZX batteri. Koble den røde klippet av måleren til den positive innlegg på bilbatteriet. Koble den sorte klipp av måleren til den negative innlegg på batteriet. Hvis telleverksavlesning 10 volt eller mindre, kan du prøve "jumpstarting" eller "boosting" din 300ZX å få det i gang. Koble beredskap jump start kabler til batteriet. Koble den andre enden av jump start kabler til en venns bil som er slått av. Pass på at den samme kabelen er koblet til den negative innlegg på 300ZX og til den negative innlegg på din venns bil. Gjenta fremgangsmåten med den positive kabel. Har din venn starte sin bil, og deretter starte bilen.
5

kople fra tennpluggen ledningene fra tennpluggene og fjerne dem med en tennpluggnøkkel. Rengjør sot av bunnen av tennplugger, eller erstatte med nye. Installere tennpluggene og koble tennplugg ledninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67685.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer