DIY Car Battery Load Test

En dårlige batteri vil mislykkes å kjøre ordentlig startmotoren på bilen din. Men du skal bestemme sine interne komponentene har gått dårlig, kan du utføre en rask og enkel batteri belastningstest. Dette er en av de beste og foretrukne metoder for å teste batteriets ladetilstand og ytelse. Og alt du trenger er et batteri last tester. Forberedelse til Test
Sørg for at bilbatteriet har et godt betalt for denne testen.

Før du utfører bilbatteriet load test, sørg for at bilen batteriet er fulladet. Hvis batteriet er utstyrt med en kostnad indikator på omslaget, vil øyet vises som grønn. Også gir bilen batteritester en måte å sjekke tilstanden ekstra kostnader i tillegg. Lese tester bruksanvisningen, hvis det er nødvendig. Koble tester som angitt i brukerveiledningen for denne leser og slå på din bil frontlykter. Et batteri med en god kostnad vil vise 12.4 til 12.6 volt på måleren, sier James E. Duffy i "Modern Automotive Technology." Ellers lade batteriet i denne testen.

Nå installerer lasten tester på batteriet. Hvis du har en induktiv typen tester, kobler testeren røde klemmen til den positive terminalen og den svarte klemmen til minuspolen på batteriet. Deretter klippet testeren pickup terminal til bakken (sort) batterikabelen. Hvis du har en vanlig tester, koble den i serie med batteriet følge instruksjonene på bruksanvisningen.

Deretter lese etiketten eller markeringene på batteriet og finne amp-time eller kaldt sveiv rating. Hvis etiketten gir amp-timers vurdering, multiplisere dette tallet med tre. Eller, hvis etiketten gir den kalde sveiv rating, dividere dette tallet med to. Produktet vil være mengden av dagens trekning du skal søke til batteriet i denne testen.
Utføre Load Test

Når du er klar, slår på lasten tester og bruk den riktige strømbelastning til batteriet. Hold gjeldende i 15 sekunder og deretter lese volt på skjermen eller oppringt av tester din. Så snart du har denne spenningen nummer, skru ned den aktuelle lasten helt og slå av tester.

Nå, tolke resultatene og kontrollere tilstanden på batteriet. Ta som referanse et batteri under normal romtemperatur på 70F (21 C) med en last test resultat på 9,6 volt, noe som vil indikere god stand.

For hver 10 grader under henvisning temperaturen i eksempelet ovenfor, trekke en desimal av spenning for å komme frem til riktig spenning for den temperaturen. For eksempel, hvis du testet din batteri under 60F (16C) i romtemperatur, vil en tilfredsstillende spenning resultatet bli 6.5V, i henhold til 50F (10C) i romtemperatur, vil en tilfredsstillende spenning resultatet bli 9.4V og så videre
. p Hvis du leser faller under tilfredsstillende spenning resultat, er ditt batteri under dårlig forfatning og ladningen er ikke god nok for å kjøre ordentlig startmotoren, viftemotor og andre komponenter som trenger høy strøm i bilen. Batteriplatene kan ha feilet allerede. Men før du bestemmer deg trenger et nytt batteri, kan det være lurt å ta det med til din lokale auto elektrisk verksted for bekreftelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64896.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer