Slik feilsøker Air Conditioner i en 68 Mustang

Standard produksjon 1968 Mustangs var tilgjengelig med en air condition-systemet som ekstrautstyr. Selv om designet var rudimentær i forhold til moderne klimasystem, var det ganske effektivt. Systemet ble belastet med kjølemiddel-12, en ikke-brennbar gass, men gassen kan raskt fryse noe som det kontakter. Demontering av kompressor eller nedkjøling slanger bør derfor overlates til en profesjonell. Men det er flere feilsøkingstrinn en legmann kan ta for å reparere en bråkete eller defekt air condition-systemet for en 1968 Mustang. Du trenger
Wrench
Amperemeter
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Støyende Air Conditioning Compressor
en

Kontroller klimaanlegg kompressorens drivreim for sprekker. Et sprukket belte må skiftes ut, da det vil skli på kompressorens skivene og vil trolig bryte hvis de strammes.
2

Sjekk air condition kompressor to festebraketter for slark. Begge brakettene sikre kompressoren til førerens side av motoren med en rekke festeboltene. Sørg for at alle bolter er stramme med en skiftenøkkel.
3

Stram air condition kompressor drivrem ved å løsne kompressor er festebraketter, deretter ved å trekke kompressoren bort fra motoren. Trykk ned på midten av beltet med en finger. Beltet skal ha ca 1/2 av en tomme av plass. Stram festebraketter med en skiftenøkkel når beltet er stramt.
Utilstrekkelig eller Ingen Kjøling
4

Inspiser sikringsskapet for en blåst sikring. 1968 Mustang bruker glass sikringer. Gjennom midten av hver sikring er en tynn metalltråd. Den metalltråd skal kobles til begge ender av sikringen. Dersom ledningen er ødelagt, er sikringen gått og må skiftes ut.
5

Kontroller at viftemotoren koble til den elektriske ledningen. Viftemotoren er plassert på passasjerens siden av brannmuren. En enkelt ledning skal kobles til motoren i en passende kalles en "bullet-kontakt."
6

Test viftemotor ved å trekke ut enkelt ledning fra sin bullet kontakten, deretter ved å berøre den negative ledningen fra et amperemeter til blåseren motor single wire. Koble den andre amperemeter ledningen til den positive batteripolen. Hvis motoren ikke starter, er det defekt og må skiftes ut.
7

Sørg for at air condition kompressoren to tjeneste ventilen er skrudd på. De to tjeneste ventiler er plassert på førersiden av air condition kompressoren. Slå begge ventilene mot urviseren med en skiftenøkkel til begge ventilene stoppe.
8

Inspiser vakuum linjer under dashbordet for sprekker. Vakuum linjer koble air condition kontrollene til venstre for rattet til klimaanlegg sin bolig under hanskerommet. Erstatte eventuelle sprakk linjer.
9

Kontroller at hver av air condition er ruting slangene er festet tett til ventilene inne i bilen. Spore de to store slangene fra sine boliger bak radioen til hver av ventilene. Disse slangene blir holdt på plass med slangeklemmer. Stram eventuelle løse klemmer med en skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64897.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer