Slik feilsøker en 1998 Plymouth Neon

En av de vanligste problemene for å feilsøke i kjøretøyer, inkludert 1998 Plymouth Neon, er å finne ut hvorfor den ikke vil starte. For en forbrenningsmotor til å starte, krever det startmotoren for å få motoren snu, riktig mengde drivstoff, og nok luft og gnist for å tenne som drivstoff. Hvis noen av disse elementene ikke er til stede, da motoren i 1998 Dodge Neon vil trolig ikke starte. Du trenger
Tennpluggnøkkel
Stålbørste
Batteri meter
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen og vri om nøkkelen å slå av motoren på. Lytt etter eventuelle lyder som kommer fra motorrommet. En klikke lyd når du prøver å starte bilen er en indikasjon på at startmotoren på deg 1998 Plymouth Neon må byttes ut.
2 p Hvis motoren ikke er å snu det hele tatt, er det en god mulighet for at batteriet må hoppe i gang eller erstattes. Ta nøkkelen ut av tenningen og trekk motorrommet spaken for å frigjøre låsen på panseret.
3

Løft panseret, finn batteriet. Koble en batterimåleren til batteriet og se på måleren og lese volt som er igjen i batteriet. Hvis avlesningen på voltmeter er 11 volt eller mindre, så vil batteriet må lades, hoppe i gang eller erstattes.
4 p Hvis motoren er å snu, men ikke starter, fjern nøkkelen fra tenningen. Åpne motordekselet og kople fra tennpluggen ledninger. Fjern de gamle tennpluggene med en tennpluggnøkkel. Inspisere den keramiske delen av tennpluggen for sprekker. Hvis sprakk erstatte de gamle tennplugger med nye. Hvis de ikke er sprukket, rense karbon ut av bunnen av tennpluggen. Skift tennpluggen, koble til tennplugg ledninger og prøver å starte bilen igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67941.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer