Slik Clear a Service Motorkode på en Chevy

Tjenesten motor snart (SES) koder er utviklet for å hjelpe i diagnostisering av feil i bilens drivverk og relaterte systemer. Noen kaller dem diagnostiske feilkoder (DTC), andre refererer til dem som SES koder. Uansett hva du kaller dem, utløser de en Check Engine lys og er ment å informere deg om at bilen ikke fungerer som det skal. Når du vet koden, har diagnostisert problemet basert på at koden og gjort de nødvendige reparasjoner, er det på tide å fjerne koden slik at lyset slås av. Du trenger
Scan verktøy med GM-kompatibel programvare
Batterikabel skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Koble skanning verktøyet til DTC porten under din dash. Havnen er rektangulære-formet med et plastlokk som glir av, avslører pin-porter skanningen verktøyet plugges inn for innhenting av data.
2

Følg instruksjonene i skanningen verktøyets brukerhåndboken for å få tilgang til og fjerne koden. Når du har utført denne prosedyren, vil koden bli fjernet, og lyset vil slå seg av. Hvis du ikke eier en skanning verktøy, videre til trinn tre.
3

Koble den negative batterikabelen fra batteriet, la den være avslått i en time før du kobler den. Dette vil dumpe noen midlertidige minnet Chevy datamaskin har lagret. Det vil også generere et passord som vil klare seg selv etter å ha kjørt bilen i noen dager. De fleste statlige utslipp stasjoner vil svikte deg hvis du har pass koder lagret, så hvis du planlegger å ha et utslipp test utført etter å fjerne kodene på denne måten, må du vente minst et par dager og kjøre Chevy så mye som mulig i den tidsrom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64612.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer