Liste over elektrisk rullestol Feilkoder

Strøm stoler, eller mobilitet scootere, spenner fra budsjett-vennlig til top-of-the-line cruising kjøretøyer. Enten de er vant til å legge til rette for en idrettsutøver å utvinne fra skade eller å hjelpe eldre med dagligvarer og yardwork og at stikkontakter stoler stoles på så mye som biler, lastebiler og SUVer. Når strømmen stolen slutter å virke eller opplevelser en fiasko, svarer den vanligvis ved å la sin brukervennlighet vite grunnen ved å gi en feilkode. Reading feilkoder er en enkel måte å raskt fikse stolen og være tilbake på vei til mobilitet. Batterier

1 = A feilkode "1" betyr at det er lav batterispenning (stolen krever minst 15 volt).

2 = A feilkode av "2 "betyr batterispenningen er for høy (det skal ikke være mer enn 28 volt kjører gjennom stolen).

Sjekk at riktig laderen har blitt brukt på batteriene (husk at til slutt, trenger batterier kommer til en levetid slutten og må skiftes).
Lighting

0 (null) = Du vil motta en feilkode på null når stolen nøkkelen vris til "On" men det er ingen indikatorlampe. Batteriet kan ikke kobles til kontrolleren eller pumpe ut nok spenning til å støtte belysning.
Bremser /Controller

5 = En av parkeringsbrems (enten høyre eller venstre) er kilden for feilen. De kan være korrodert eller frakoblet. Kontroller at feltet motstand i spolen er mellom 20 og 100 ohm og at bremsene er satt sammen og montert tett og riktig.
Motor

3 = Feilen er i venstre motor. Motstand for motoren kontaktene må være høyere enn 1 MEG Ohm.

4 = Feilen er i høyre motor. Motstand for motoren kontaktene må være høyere enn 1 MEG Ohm.

7 = Feilen er i joystick. Joysticken må løslates og i nøytral posisjon på når du slår på stolen. Hvis ikke, kan det signalisere en feil.
Andre

6 = Feilen er i styringen. Den behandlingsansvarlige kan ha blåst en sikring eller krets.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64613.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer