1999 Chevrolet Cavalier Transmission Problemer

Mange av overføring problemer som kan oppstå med din 1999 Chevrolet Cavalier kan diagnostiseres ved å gjenkjenne symptomene på problemet, slik som støy og ytelse. Dette tillater deg å feilsøke feilen uten å utføre noen mekanisk inspeksjon. I tillegg vil mange problemer med overføringen aktivere "check engine" lys på Cavaliers instrumentpanelet. Hvis dette er tilfelle, kan du finne problemet ved å hekte opp en diagnostisk leseren til din Cavalier. Enheten vil da gi deg en avlesning av ECU feilkode registrert, samt en kort beskrivelse av overføringen problem og /eller de delene som er berørt. Transmission Fluid

Både automatiske og manuelle girkasser bruke en spesiell væske for å smøre interne komponenter. Overføring væske bør byttes hver 50 000 miles for å sikre overføring fortsatte ytelse. I tillegg bør du jevnlig kontrollere overføring væske nivå via peilepinnen plassert på baksiden av Cavaliers motorrommet. Hvis væsken er slitt eller lav, kan du oppleve en overdreven hvining fra girkasse, samt grov skiftende atferd og tannhjulsskjæring. Hvis overføring væske er lav, foreslår Chevrolet legge væske ved å plassere en lang hals trakt i peilepinnen hullet.
Interne Transmission Problemer

automatiske og manuelle girkasser både har et komplekst system av innbyrdes forbundne tannhjul som tillater overføring å variere kjøretøyets hastighet. Girene har også synchronizers som samsvarer med hastigheten på opposisjonelle tannhjul mellom skift. Hvis girene eller synchronizers er skadet, kan du oppleve grov skiftende atferd og /eller sliping støy mellom girskift. Alternativt kan skadede interne aksel og lager føre skiftende og sliping problemer. Den eneste måten å finne et problem med de interne komponentene er ved å ha overføring demontert og inspisert, eller ved å bruke en ECU diagnostisk leser.
Automatgirkasser

Den 1999 Chevrolet Cavalier automatgir har en momentomformer som lar motoren makt skal overføres til overføringen. Torque converter fungerer ved hjelp av et system av væske-pumpet turbiner å konvertere motoreffekt til roterende kraft. Hvis momentomformeren er skadet, kan overføringen ikke være i stand til på riktig måte koples inn, således at motoren vil rev overdrevet, i forhold til kjøretøyets hastighet. I tillegg har den torque converter en lockup mekanisme for å forbedre drivstofføkonomien. Hvis det er problemer med lockup mekanisme utkobling, kan motoren grøsser eller stoppe når du farten til det stopper.
Manuelle girkasser

En av de vanligste problemene med manuelle girkasser er en feil clutch mekanisme. Clutchen, som tillater overføring å koble til og koble fra svinghjulet, er sannsynlig å slites ut på grunn av friksjon over tid. Når dette skjer, vil clutchmekanismen begynne å skli. Symptomer på dette er en sterk brent lukt etter kjøretøy drift og overdreven motor turtall når clutchpedalen sklei. I tillegg indikerer clutch skravling ved å slippe pedalen fungerer interne clutch komponenter, for eksempel en slitt drivakselen eller clutch plate. Inkonsekvent clutch pedal trykket er ofte på grunn av en skadet master eller slave sylinder, som gir hydraulisk trykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68432.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer