Slik kontrollerer du Ignition Coil på en 1995 Civic

The Honda Civic ble introdusert i 1973. 1998 Honda Civic var utstyrt med en 1,5-liters firesylindret motor i basismodellen. En 1,5-liters firesylindret VTEC-motor, samt en 1,6-liters firesylindret VTEC-motoren var valgfritt for 1995 Civic. Tenningen på 1995 Civic er kjent som en Pgm-ig tenningssystem. Den tennspolen er en del av distributøren montering på 1995 kommunale, og er plassert på den øvre passasjer sin side av motoren. Tester på tennspolene skal utføres med startnøkkelen fjernes fra tenningen. Du trenger
maskeringstape
Black markør
multimeter
Philips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Civic og satt panseret prop. Marker ledninger på distributør cap ved å pakke maskeringstape rundt ledningene. Antall ledninger fra 1 til 4, som korresponderer med tallene som er stemplet inn i distributør cap. Ta ut tennpluggen ledningene fra coilen ved å vri dem litt mens du trekker dem av spolen.
2

Fjern festeskruene for distributør cap med en Philips skrutrekker. Fjern distributøren hetten fra motoren, samt gummipakningen mellom hetten og fordeleren legeme. Fjern de to skruene som holder ledningene ned til terminal A og B, og deretter fjerne svart-gule ledningen fra terminal A, og den hvite og blå ledningen fra terminal B.
3

Drei på multimeter din til Ohms valget, eller opp ned "hestesko"-formet markering. Installer den røde proben fra multimeter på terminal A, og den svarte proben på terminal B av distributøren. Dette kalles den primære vikling måling. Målingen av motstanden for primærviklingen bør være mellom 0,6 og 0,8 ohm. Dersom motstandsnivået på fordeleren ikke er innenfor disse spesifikasjonene, skal spolen skiftes ut.
4

Installer svart-gule ledningen på terminal A, og den hvite og blå ledningen til terminal B. Monter skruene og stram dem tettsittende med en stjerneskrutrekker. Installer sondene fra multimeter på distributør igjen. Avlesningen for denne testen skal være mellom 12 800 og 19 600 ohm. Hvis målingen av resistens for denne testen ikke faller innenfor spesifikasjonene, må du bytte tennspolen.
5

Installer distributør pakningen tilbake på distributør etter testingen er fullført. Installer distributør cap og stram festeskruene tettsittende med skrutrekkeren. Monter tennplugg ledninger tilbake på hetten, som samsvarer med merkede tallene på ledningene med tallene stemplet inn hetten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68431.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer