Hvordan sjekke din Radiator i en Toyota

Toyota Motor Corporation bruker en silikatfri frostvæske for kjøling systemer på sine biler. Et karakteristisk rosa-farget frostvæske, og har en mer langvarig holdbarhet enn standard grønn glycol-baserte frostvæske. Det er litt mer å sjekke væskenivået i radiatoren på din Toyota å sikre at det fungerer som det skal, full av riktig frostvæske og ikke ruster. En skikkelig vedlikeholdt radiator vil vare så lenge livet av kjøretøyet. Du trenger
Toyota Long-Life Frostvæske
trakt
lommelykt eller slippe lys
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk væskenivået i radiatoren av din Toyota bare når bilen er kald. Fjerne en radiator cap å inspisere væskenivået når det er varmt kan forårsake alvorlige skader.
2

Fjern radiatorlokket sakte å la noe press på innsiden av radiatoren å rense fra radiatoren. Dette vil hindre systemet fra smitte giftig frostvæske ned på bakken, innkjørsel eller garasje gulvet.
3

Inspiser radiatorlokket av Toyota å sikre at ingen korrosjon eller fet oppbygging er til stede. Sørg for at pakningen av hetten har ikke kollapset eller slitt bort. Hvis ja, sett korken på med riktig trykk spesifikasjonene som kreves for din Toyota. Tjenesten manuell eller en reparasjon håndboken vil illustrere riktig cap for ditt år og modell Toyota.
4

Sjekk væskenivået inne i radiator av Toyota. Det bør være en rik rosa farge og skal nå like under toppen av radiatoren hals. Brun farge skulle tilsi behov for å spyle den gamle væske fra radiatoren og erstatte med nye Toyota Long-Life frostvæske. Hvis væsken er lavt, setter en trakt inn i radiator halsen og fyll med Toyota Long-Life frostvæske (en global frostvæske er en akseptabel surrogat) sakte. Hvis frostvæsken er konsentrert, må du bryte det ned med 50 prosent vann og 50 prosent frostvæske. La frostvæske for å kjøre ned i radiator og deretter legge mer som nødvendig til den er full. Sett på radiatorlokket.
5

Sjekk nivået på over-flow reservoar for Toyota. Både fulle og for lav linjer vil være klart definert på reservoaret. Mange Toyota-modeller ansette en peilepinnen festet til reservoaret dekselet. Peilepinnen viser full og for lavt nivå på det mye som en motor peilepinnen. Legg blandet frostvæske i reservoaret etter behov.
6

Kontroller øvre og nedre radiator slanger. Se etter svulmende av slanger, mykhet i teksturen i slangen og som kan indikere svakhet og rustne eller korroderte klemmer. For automatgir Toyota-modeller, inspisere eventuelle kjøligere linjene kjører inn i radiator og tilkoblingene. Bruk en lommelykt eller drop-lys hvis det er nødvendig.
7

Inspiser finnene i radiatoren. Tegn på korrosjon indikeres av sammenbrudd eller erosjon av de eksterne finnene på radiatoren. Inspiser petcock ventil og sømmer i radiatoren å sikre at det ikke siver eller lekker. Tegn på en lekker radiator eller slange er åpenbare kjølevæske flekker på innkjørsel eller garasje gulvet.
8

Kontroller alltid termostat måleren vises på instrumentpanelet av din Toyota. Dette vil fortelle deg hvis kjølevæsken er effektivt kjøling av motoren eller ikke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64305.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer