Slik tester Auto Vacuum System

Et vakuum lekkasje kan føre til store kjører problemer og gi deg passer fordi de kan være så vanskelig å finne. Kjøretøyet har hundrevis av små vakuum linjer kjører til alle de forskjellige komponentene som holder den i gang ordentlig. Det er to forskjellige måter å teste vakuum system i en bil: testing den totale vakuum og "røyktesting" systemet. Begge disse testene krever spesialverktøy, men er relativt lett når du har disse verktøyene. Du trenger
Screw driver satt
Vacuum tester
Smoking maskin
UV Lys
UV lys briller
Repair manual (Chilton eller Haynes)
Show More Instruksjoner
Teste Totalt Vacuum
en

Finn et vakuum linje som er under panseret på bilen. En brems booster slangen er en god kilde. Fjern sugeslangen ved å løsne slangeklemme og trekke den av for hånd.
2

Finn en adapter i vakuum tester kit som passer slangen du har valgt. Plugg adapteren inn i slangen og fest adapter til testeren.
3

Start bilen og la den oppnå driftstemperatur.
4

Ta lesing fra måleren og sammenligne den med vakuum spesifikasjonene i repair manual. Det vil være et område som er akseptabelt
røyktesting en Vacuum System (Små lekkasjer)
5

Finn en god vakuum kilde -. Igjen, brems booster vakuum linje er en god kilde for denne testen. Bruk en skrutrekker til å løsne og fjerne slangen klemme og trekk slangen av for hånd.
6

Trykk konisk adapter inn i slangen til en god tetning er dannet.
7

Fyll røykmaskin med kjemiske per instruksjonene. Plugg maskinen inn, eller koble den til batteriet, og slå den på. La maskinen gå i 30 minutter til en time, avhengig av størrelsen.
8

Bruk UV-lys og UV-lys briller for å søke i hele bilen for røyk sakte lekker fra et vakuum kilde. Noen demontering kan være nødvendig for å fastslå nøyaktig plassering av lekkasjen.
9

Bestem reparasjoner når lekkasjen er lokalisert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65442.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer