Dodge Dakota V8 Akselerasjon Problemer

The Dodge Dakota ble opprinnelig introdusert i 1986 som en 1987 modell for å håndtere de oppgaver som mindre Chevrolet S-10s kunne ikke. Selv tilbys med både inline fire sylindre og V6S gjennom årene, har Dakota krav til berømmelse alltid vært den valgfrie V8, som jevnt matchet lastebilens ikke-ubetydelig vekt for sleping og haling formål. Men selv de beste lastebiler brytes ned over tid, og Dakota er intet unntak. Fuel Issues

Dakotas har alltid blitt markedsført som base-modell arbeidshest av Dodges, så det kommer ikke som noen overraskelse at mer enn noen få er i behov av noen grunnleggende vedlikehold. Oftere enn ikke, vil eldre lastebiler fortsatt utnytte fabrikken drivstoffiltrene, som er lett oversett og etter 100K, er sikker på å må byttes ut.
Gnist plugger

Høyre bak drivstoff filtre på listen over mest forsømte vedlikehold er tennpluggene, særlig fordi den bakre to kan være så vanskelig å få til. Det er ikke uvanlig for mekanikere å finne under en melodi-up at alle bortsett fra disse to plugger har blitt erstattet med nyere enheter, og de er vanligvis sterkt begrodd etter et dusin års bruk. Sjekk også coil og distributør innvendige, både fordi de er utsatt for fuktskader.
Nike Air Filter

Dakotas se mye av smuss og skitt i deres produktive liv, så utskifting av luftfilteret med en ren, høyere flyt enhet er sikker på å netto noen akselerasjon. Dette problemet er spesielt utbredt på eldre modeller, siden luft-bokser ofte lekker og felle fuktighet inne. Dirt pluss vann tilsvarer gjørme i inntaket ditt, så erstatning er best.
Bad Lifters

Den nyeste generasjonen av Dakota V8 har utviklet et rykte for å drepe av løftere langt før sin tid. Løftere ri direkte på kamaksel fliker og se mye slitasje som normalt. Men for noen grunn, disse motoren har en tendens til å ødelegge løftere enda raskere enn man skulle forvente. Grunner som utgjøres har vært metallurgiske feil, produksjonsfeil og oljing problemer.
Engine Slam

Legge noen troverdighet til oljing teorien om løfteren svikt er V8 slam problem. Den nyeste generasjonen av Magnum V8 er beryktet for hot-spotting i visse områder, forårsaker motorolje carbonize og kjør på. Bortsett fra å forårsake en massiv nedgang i oljetrykk og påfølgende eksplosjon av kostbart metall biter, legger motor slam mye vekt og dra til motorens indre deler, sterkt avtagende hestekrefter. Tenk spyle motoren din med et vaskemiddel olje og bytter til syntetisk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64370.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer